Hosszabb hajat szeretnél? Tedd ezt!

Így tuningold a hajad házilag!

2015/01/28

Szeretnél hosszabb hajat? Nem kell rögtön tincseket feltetetni, sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldás is létezik. Most eláruljuk, mit kell tenned mindezért!

Az egyenes frizura hosszabbnak tűnik

Nem mindegy azonban, hogyan egyenesíted a hajad, mert a hajvasalótól laposabb és élettelenebb lesz. A hajvasaló helyett sokkal jobb megoldás a körkefével való hajkiegyenesítés, amellyel a hajszálaidat sem roncsolod annyira, mint hajvasalóval.

Középen elválasztás

Amikor a hajadat formázod, mindig tartsd észben, hogy az oldalsó választék optikailag dúsít, a középső pedig hosszabbít. Ráadásul nem csak a hajadhoz ad hozzá pár plusz centit, de még az arcod is vékonyabbnak fog tűnni. Természetesen ezt a módszert csak annak ajánljuk, akinek kerekebb vagy szögletesebb az arcformája, a keskeny vagy ovális arcformájú lányok inkább kerüljék a középen elválasztást.

iStock_000018534508_Small

Különböző hossz

Ha a hajadat lépcsőzetesre vágatod, optikailag hosszabbnak tűnik majd az összkép, mintha minden tincs egyenlő hosszúságú. Elől legyenek rövidebbek a tincsek, hátul pedig hosszabbak, ez nagyon fontos, de ha a fodrászodtól úgy kéred, hogy bár szeretnél vágatni a hajadból, de úgy, hogy továbbra is hosszúnak tűnjön, érteni fogja.

Vágass a végéből!

Ne ijedj meg, nem kell rögtön levágatnod hosszú hajadat, viszont a hajvágás után gyorsabban nő és nem mellékesen egészségesebb is lesz az összkép, szebb lesz a frizurád.

At the hairdresser's.

Hozzászólások