Hosszan írt betegségéről Király Linda

2019/09/03

Hosszú ideje, fel-felkapja a média Király Linda hízásának témáját. Legutóbbi posztjával az énekesnő úgy néz ki, hogy pontot tett a betegségével kapcsolatos kérdések végére.

“Sokáig tartott rávenni magamat arra, hogy ez a képet megosszam veletek, de ideje hátrahagyni a múltat és a sok fájdalmat, szenvedést. Emlékszem, hogy az elmúlt pár évben tükörbe néztem és nem ismertem magamra. A betegségem miatt bebörötönözve éreztem magam a testemben és már majdnem feladtam. Szégyelltem magam, mert nem tudtam kontrollálni, hogy mi történik velem, és gyengének éreztem magam, mert nem tudtam megoldani. Még mindig dolgozom ezen, de most már kezdem megszeretni  és értékelni magam, és azt az utat, ami ide vezetett. Büszke vagyok magamra és minden elém helyezett akadályra, amibe beleütköztem, minden kudarcra, minden nehéz döntésre, amit meg kellett hoznom. Hiszem azt, hogy okkal történik minden, és most erősebb vagyok, mint gondoltam volna korábban”

írta Király Linda Instagram oldalán, ahova egy róla készült, 2019-es januári fotót montázsolt egy nemrég készült képpel.

Az énekesnő posztjában leírja, hogy egészségügyi gondjai hátterében egy agyalapi adenoma húzódik, mely egy jóindulatú daganatot jelent. A szövődmények közt felsorolja a pajzsmirigy alulműködést, az inzulinrezisztenciát, a súlygyarapodást valamint a teljes hormon felborulást. Ezeket még kellemetlenebbé tették számára olyan tünetek, mint az alvás problémák, a depresszió, a hajhullás és még a vizesedés is, ami annyira súlyos volt, hogy sokszor még lábra állnia is fájt.

Linda és egy profi csapat azonban felvették a harcot a felsoroltakkal és ennek eredménye jól is látszik a fotókon. Az énekesnő azt írta, hogy most már úgy érzi, ő kontrollálja a testét és az életét, azoknak, akik pedig támogatták ennek elérésében, hálát is ad posztjában.

A betegségről bővebben itt olvashattok, amiről azt kell tudni, hogy sajnos nem egy ritka dologról van szó.  A jelenség nem válogat nem vagy kor szerint és az esetek nagy százalékában olyan tünetekkel jár, melyeket Király Linda is megtapasztalt.

Hozzászólások