Hosszú Katinka amerikai színekben folytatná?

Édesapja félti a karrierjét

2016/01/15

Nagyon félti a lányát Hosszú Katinka apukája, főleg, miután azt rebesgetik, hogy az úszónő amerikai színekben folytatná karrierjét.

Hosszú Katinka alaposan felkavarta az állóvizet: tavaly év végén tartott első sajtótájékoztatóján még csak felhívta a figyelmet az Úszószövetség hiányosságaira, alig egy hete azonban éles kritikát fogalmazott meg, és a szerződését is széttépte.

Ezzel igen komoly lavinát indított el, míg sokan felnéznek a világhírű sportolóra, mások komolyan bírálják őt és amerikai férjét, és azt rebesgetik, az úszónő más színekben folytatná a versenyzést. Édesapja azonban cáfolja a pletykákat.

hosszukatinka640
Hosszú Katinka és férje sok kritikát kapott az elmúlt napokban

Elképzelhetetlennek tartom, hogy a lányom ne magyar színekben versenyezzen tovább. Vannak dolgok, amik nem tetszenek neki, és elmondta, mit hiányol. Legalább megpróbál valamit tenni. Féltem őt. Úgy gondolom semmi rosszat nem tett a férjével. Természetesen nem mindegy, hogy mi keveredik ki ebből az egész történetből, de szerintem hamarosan elcsitulnak a kedélyek. Most az a fontos, hogy a lányom csak az úszással foglalkozzon. Ennél többet azonban nem mondok, Katinkáék azon az állásponton vannak, hogy ne nyilatkozzunk – mondta a Bestenk István, Katinka édesapja.

A magyar úszókat is megosztja Hosszú Katinka bátor véleménynyilvánítása: az első sajtótájékoztató után Cseh Laci azt mondta, nem érti, sporttársa mire gondol, míg a Kiss László lemondása után Egerszegi Krisztina emelte fel a hangját volt edzője mellett. Ám úgy tűnik, a sportolók inkább a hallgatást választják, nyilatkozni ugyanis nem akarnak.

Hozzászólások