Hosszú Katinka megúsztatta Joshi Bharatot

Kasza Tibi árgus szemekkel figyeli kollégáját

2014/11/21

Hosszú Katinka néhány nappal ezelőtt Joshi Bharat vendége volt a Fem3Café műsorában. Elmondásuk szerint már egyszer beszéltek róla, hogy ha alkalmuk nyílik rá, Katinka megtanítja Joshit úszni, ugyanis az indiai származású műsorvezető nincs túl nagy barátságban a vízzel- erre az oktatásra csak néhány napot kellett várni.

10786_599682970137946_9018665004710791310_n

(fotó: Kasza Tibi hivatalos facebook oldal)

Az ígéret beváltására nem kellett sokat várni, ugyanis a mai napon, reggel 8-kor sor került az oktatásra. A facebook-ra posztolt fotók alapján igen jó hangulatban telt az úszás, amit a showman-énekes Kasza Tibi sem hagyhatott ki, ő mint riporter vett részt a mutatványban.

Joshi a vízbe merülés előtt sem tudta elhagyni szóvicceit ‘Úgy érzem, ma sem úszom meg szárazon’.

Katinka egyetlen szárazföldi instrukcióként annyi mondott a műsorvezetőnek, hogy vegyen majd levegőt.

Természetesen Kasza Tibi poénkodásaitól sem volt mentes ez a reggel, és igazi sztriptíz akciót csinált abból, ahogy Joshi megszabadult fürdőköpenyétől.

Katinka elmondta, hogy a pici pocakpárnák segíteni fogják őt a fennmaradásban.

Az oktatásra egy alig pár centis medencében került sor, biztos, ami biztos alapon. Az első lépéseket bukdácsolva tette meg a műsorvezető, majd Katinka a kezénél fogva próbálta őt a lábmunkára instruálni. A képek alapján nem valószínű, hogy Joshi megtanul úszni, no de nem mindenki mondhatja el magáról, hogy egy világbajnok híresség segített neki.

Nézzük meg ezt a nem mindennapi videót.

Hozzászólások