Hű társad: a vibrátorod

Ezért szerezz be egyet!

2015/03/31

Legyen a vibrátorod a legjobb barátod! Sokakban ellenérzést kelt az eszköz, van, akinek pedig a legfontosabb kelléke, ha szexualitásról van szó. Párkapcsolatban és szingliként is használhatod, a vibrátorok tárháza pedig végeláthatatlan! Bemutatunk neked néhány vágyfokozó eszközt!

A Csúf igazság óta tudom, csak nem sejtem, hogy a vibrátor egy csuda jó dolog…lehet. Katherine Heigl olyan élethűen adja elő élvezését az üzleti vacsoránál, hogy az ember azonnal kedvet kap hozzá: ilyet, ilyet, nekem is, nekem is, AKAROM! A vibrációs bugyi eladási rátája nem szökött az egekbe a mozit követően, de biztosan sok nő sóhajtott fel vágyakozva, hogy ilyen élményekre vágyik a valóságban az orgazmus során.

Hölgyeim! Semmi ok pánikra! A vibrátorod lehet a szexi kéjtárad legszebb éke, csak tudnod kell, hogy milyet válassz, mire van szükséged, melyik fazon mire jó, és akár új oldaladról is megismerheted magadat és a testedet.

Uraim! Szintén ne pánikoljunk! Az, hogy a nők szexuális kiegészítőket használnak nem jelenti egyből azt, hogy a teljesítménnyel gond lenne. Fogd fel úgy a dolgot, hogy plusz egy játékszer, amivel növelhetitek együttlétetek élvezeti értékét. És ugye az sem mindegy, hogy a nők eleve nehezebben jutnak el a csúcsra, tehát ezzel csak megkönnyíted a helyzete(d)t.

vibrator

A vibrátorokat azért fejlesztették ki, hogy a nőnek biztosítani tudja a megfelelő ingereket. Kialakításuk során azt veszik figyelembe, hogy a csikló finom, bizsergő kényeztetése és a hüvelyen belüli érzékeny pontok elérése minél könnyebben menjen. Szintén egy terület, amit kutatók nem hagyhattak figyelmen kívül, ezek során pedig megállapították, hogy vibrátor segítségével a nők sokkal jobban eljutnak az orgazmusig, sőt, akár olyan élményben is lehet részed, ami igazi katarzis az addig megismertekhez képest, vagy ha egyáltalán nem volt még orgazmusod.

Milyen legyen a vibrátorod?

Eres vibrátor

Ennek a vibrinek a kialakítása ugyanolyan, mint az igazi pénisz: a műanyag-gumi felület erezete az igazihoz hasonló, annyi különbséggel, hogy működés közben ez még vibrál is. Több fokozat is állítható rajta, így az intenzitást te magad tudod befolyásolni. Hasonlóan a “vágykeltőhöz”, aminek leginkább a méretében jelentkeznek különbségek, illetve gyakran több fokozat található rajta.

Rúdvibrátor

Ez az eszköz igazi vaginális élvezetet nyújt. Masszív anyagból készül, erős motorral ellátott, szilárd, kiváló rezgésvezető anyagból készül. Egy vibrátornál nem feltétlenül az a lényeg, hogy belülről kényeztesd magad, hanem a külső ingerlés (is) a cél. Egy ilyen játékszerrel nyugodtan próbálgathatod, hogy mi esik jól neked és a csiklódnak.

vibrator

Dildó

Annyiban különbözik a vibrátoroktól, hogy ez az eszköz nem rezeg. Anyaga puha, általában enyhén ívélt, gyakran kívül spirálos kitüremkedéssel a még nagyobb élvezet elérésére.

Anális vibrátor

No, igen. Mondhatni egy eszköz, haladóknak. Az anális közösülésre kialakított vibrátorok speciális formával rendelkeznek, általában egy vékonyabb és egy vastagabb végződéssel, hogy aki már gyakorlottabb, annak se kelljen lemondani az élvezetekről. Többnyire selymes, rugalmas anyagból készül, és használatakor feltétlen használj síkosítót!

Dupla karú vibrátor

Ennek az eszköznek az a titka, hogy kis kampó szerű kinövéssel a klitorisz izgatása, és a hüvely belső kényeztetése egyidejűleg megoldott. Finom anyagból készül, mérete változó lehet, általában nagyobb, mint egy átlagos műpénisz a többfunkciós kialakítás miatt.

G-pont izgató

Bár sokakban még ma is kételyeket ébreszt, hogy valóban létezik-e ez a titkos kéjközpont a nőkben, az biztos, hogy a szexipar erre is találta megoldást. Ez az eszköz általában egy teljesen egyszerű, hosszúkás rúd, aminek a vége valamilyen irányba hajlik. A görbület segítségével és megfelelő hüvelybe juttatásával te is megtalálhatod azt a pontot, ami mámoros élvezethez juttat.

Gésagolyó

A nevét nem véletlenül a keleti kultúrában komoly tiszteletnek örvendő gésákról kapta. Ezek a nők igazán tudják, hogy mire van szükségük nekik és a férfiaknak. Az eszköz egy csepp formájú, puha anyagból készült golyó, valamilyen jellegű kihúzóval ellátva a végén. Kezdőknek is ajánlott, kényelmes, könnyen használható megoldás, ha igazi élvezetet keresel. Jól alkalmazható intim tornához, mélyizom erősítésére és hüvelytornához.

Sensual woman in bed

Bármelyik eszköz mellett is teszed le a voksod, két dologra nagyon ügyelj: mindig tartsd tisztán a vibrátorod, figyelj a higiéniás előírásokra, használat előtt és után is mosd el alaposan. Ugyanerre vonatkozik a tárolás szabálya is, lehetőleg olyan helyre tedd, ahol rajtad kívül más nem férhet hozzá, illetve megóvod a különböző sérülésektől, a kosztól és fertőzésveszélytől.

Sose használjátok ketten ugyanazt a vibrátort!

Bár első alkalommal nagy kihívásnak tűnhet ellátogatni egy szexshopba, hidd el, hogy a bent lévők is ugyanazt akarják, mint te: a maximális élvezetet. Nem kell zavarban lenned, ha betérsz egy ilyen helyre, de a kezdeti megilletődöttséget egy jó szakember képes feloldani, és még hasznos tanácsokkal is ellát. Még egyszerűbb, ha karon fogod egy barátnődet és együtt mentek be egy boltba, ahol feltérképezhetitek a kínálatot. Ha pedig teljesen elzárkózol ennek lehetőségétől, akkor ma már nagyon jó kis webshopok vannak, ahol dúskálhatsz a különböző megoldásokban!

És még egy fontos dolog: partnereddel csak akkor menjetek bele szexuális játékokba, ha mindketten akarjátok. Így nagyobb élvezet lesz a szex mindkettőtök számára.

Hozzászólások