Húha! Zimány Lindát vele kapták lencsevégre

Újból támadják a gyönyörű modellt

2015/05/06

A Los Angeles-ben élő Zimány Lindáról – elsősorban sűrűn posztolt fotói tanúsága szerint – tudjuk, hogy szereti a luxust és annak minden velejáróját. Most éppen egy dollármilliomos mellett pózolt a szőke modell.

A szőke topmodell, aki V-Tech frontembere, Kefír mellett vált ismertté, majd Britney Spears hasonmásaként égett be a köztudatba, immár egy ideje a sztárok kedvenc városában Los Angelesben él.

Természetesen nem hagyhatja ki a legmenőbb bulikat és a hírességek által szervezett összejöveteleket, amiről mindenki tudhat, aki követi őt közösségi oldalain.

#lbd#herveleger#redlips#weekendvibes#fightweekend

A photo posted by Linda Zimany (@lindazimany) on


Az ismertebb nevek mellett – mint például Jude Law – akivel egy eléggé egyértelmű jelenet után összeboronálták Lindát, most egy igencsak kétes hírnevű és életű dollármilliomossal kapták lencsevégre. A pókerből meggazdagodott férfi nem sajnálja a pénzt nőkre és élvezetekre, amellyel sűrűn dicsekszik is az instagramján. Legutóbbi buliján pedig a magyar modell is részt vett, amelyet mint a milliomos, mind Zimány örömmel megosztott rajongóival.   

The mass of men lead lives of quiet desperation-HDT photo by @dipsexxxxy

A photo posted by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Hozzászólások