Hujber Feri felébredt

Napokig küzdött életéért a színész

2015/01/04

Korábban általában az alkohol okozta Hujber Feri egészségügyi problémáit. Most azonban úgy tűnik, egész más miatt került az intenzív osztályra. Párja, Cynthia elárulta, milyen állapotban van gyermekei édesapja.

Szilveszter éjszakáján szállították kórházba a népszerű színészt. Napokig az intenzív osztályon küzdött életéért, aminek meg is lett az eredménye – szerencsére magához tért.

„Hála istennek, már van javulás. Feri jobban van, magához tért, de még kardiológiai kivizsgálásra lesz szükség. Reméljük, hogy pár napon belül kikerül az intenzív osztályról, sőt talán a jövő héten már haza is jöhet” – számolt be Tölgyesi-Khell Cynthia a Blikknek Hujber Feri állapotáról.

Hujber Feri és Tölgyesi-Khell Cynthia (fotó: Blikk)
Hujber Feri és Tölgyesi-Khell Cynthia (fotó: Blikk)

A kétgyermekes anyuka elárulta, most nem az alkohol okozta a színész rosszullétét. A sok munka miatt túlhajszolta magát, ráadásul lábon hordta ki vírusos betegségét is. Nem csoda, hogy szervezete egyértelmű figyelmeztetést adott arra, hogy ezt így nem folytathatja a későbbiekben.

„Igazság szerint az összeomlás oka összetett. Mint kiderült: kimerültség, stressz, gyenge immunrendszer és szívprobléma egyszerre. Ferinek emellett nagyon magas a vérnyomása, amit ezek szerint elhanyagolt. Ezért is lesz szükség a további szív-és érrendszeri vizsgálatokra, mert be kell állítani a normális vérnyomást” – mesélte Cynthia a lapnak.

cikk_foto_hujber_nagy

Az anyuka nem engedheti meg magának, hogy kétségbeessen ebben a helyzetben, ugyanis most nemcsak a két gyermeküknek, hanem Ferinek is szüksége van a támogatásra: „Nem gondolom magam erősebbnek, mint más anyuka, de ilyenkor nincs idő keseregni. Krízishelyzetben ösztönösen állok két lábon és mindent megteszek, ami csak tőlem telik.”

Hozzászólások