Hujber Feri itthon hagyja családját

Külföldre megy a színész

2014/09/25

Tölgyesi-Khell Cynthia az elkövetkezendő hetekben fog szülni, ugyanis második gyermekét várja a színésztől. Ennek ellenére Hujber Feri úgy döntött, külföldre utazik a családja nélkül.

Két héttel ezelőtt számoltunk be arról, hogyan éli meg az anyaságot Cynthia. Akkor még úgy tűnt, semmi probléma nincs a családjukban, sőt így nyilatkozott a kismama:

„Jól, sőt most jobban tetszem neki. Mindennap bókol, hogy milyen gyönyörű vagyok. Sokan nem készakarva, de már ennél a pontnál elrontják. A terhesség egy állapot és nem betegség. Nem szabad elhagynunk magunkat – mert nagyobbak lettünk –, s egész nap a párunk kinyúlt pólójában rohangálni. Miért is tennénk? Egy élet növekszik bennünk, ilyenkor vagyunk csak igazán nők. Soha nem volt bennem félelemérzet a testem változásai miatt és Feriben sem. Ha azon múlik a párom szeretete, hogy hány kilót szedtem fel és van e terhességi csíkom vagy sem, mert a közös gyermekünket vártam, akkor az egész kapcsolat hamis, és ezen el kell gondolkodni. Nem a külsőségekért szeretjük a másikat.”

Hujber Feri azonban egy időre elhagyja családját, hogy külföldre költözhessen egyedül.

„Annak idején telekürtöltem a világot azzal, hogy Ausztráliába megyek, és nem jött össze. Szükségem van akár egy egész évre is egyedül, hogy az elmúlt negyven esztendőt helyre rakjam magamban. Voltam egy látónál, aki azt is elmondta, hogy lesz egy fél év, amikor Cynthia azt sem fogja tudni, hol vagyok. Még én sem tudom, melyik kolostorban ébredek éppen fel…” – árulta el Feri a Story magazinnak.

cikk_foto_hujber_nagy

Arra azonban oda fog figyelni a közismert színész, hogy a hátrahagyott családja ne nélkülözzön azokban az időkben sem, amíg ő saját életét éli a világ egy másik pontján.

„Csak úgy megyek el, ha tudom, hogy egy olyan ember marad itt, aki megáll a maga lábán. Azt sem hagyom, hogy amíg távol leszek, bármit is nélkülözzenek. Korábban arról is volt szó, hogy addig utazom el, amíg nem születik meg a második baba. Aztán mégis maradtam. Haladékot kaptam az égiektől…”

Cynthia egyáltalán nincs kétségbeesve, hiszen eddig is mindent túlélt a kapcsolatuk.

„Nagyon jó barátaim vannak, és a szülők is segítenek majd. Alaposan elő fogjuk készíteni ezt a változást, hogy a gyerekek ne érezzék meg Feri hiányát. Meg kell tanulnunk elengedni egymást, ha a másik menni akar. Egyikünk sem tarthatja vissza a másikat, nem is akadályozhatja. Tény, hogy a mi kapcsolatunk nem egy átlagos kapcsolat. Heves kitörések, magányos és felfokozott időszakok váltakoznak benne. Még az is előfordult, hogy verekedtünk, bár bevallom őszintén, inkább én voltam az, akinek eljárt a keze, és megpofoztam Ferit. Feri soha nem ütne meg…” – árulta el Feri gyermekeinek édesanyja.

Soha nem volt nyugodt a kapcsolatuk, amit természetesen kisfiuk, Noel is érzékelt. Sőt, a véleményét se rejtette véka alá.

„Olykor az az érzésem, hogy mindannyiunknál bölcsebb. Egyszer tényleg nagyon összevesztünk, és Cynthia zokogva menekült ki a házból, Noel félútról visszafordult, és nagy komolyan közölt: ’Elintézem anyánál, hogy megbocsásson.’ Ő az, aki rendszeresen megfegyelmez bennünket. ’Amit műveltek, már túlmegy minden határon. Megint hangosak vagytok’ – mondja máskor, és mi kénytelenek vagyunk igazat adni neki. Egy másik alkalommal, egy nagy veszekedés után elfordult tőlem, és csak annyit mondott Cynthiának: ’Anya, most fektess le te’. Abba én belehaltam.” – vallotta be Hujber Feri a lapnak.

Hozzászólások