Hujber Feri összeomlott Bajor Imre halála miatt

Veszélybe sodorta saját életét a színész

2014/08/08

Sokakat megvisel Bajor Imre halála. A színész 57 évesen, szerda reggel hunyta le végleg a szemét. Nem csak családját, de a kollégáit is sokkolta a hír. Köztük van Hujber Feri is, aki őrjöngve gyászolta az elhunyt humoristát.

Hónapok óta agydaganatban szenvedett Bajor Imre. Többször kórházba is került, de általában felesége ápolta saját otthonukban. Csak családja és közeli barátai látogatták, akik viszonylag rendszeresen tájékoztatták a rajongókat a színész aktuális állapotáról.

bajorimre3

Sajnos szerda reggelre tragikus véget ért Bajor Imre betegségével folytatott harca. A színész a végsőkig küzdött, ugyanis a hagyományos mellett, alternatív gyógymódokat is kipróbált. A hír sokkolta a családját, a barátokat és a kollégákat is.

Az egyik ismert lap olvasó-riportere talált rá Hujber Ferire két autó között a földön ülve. A színész teljesen összeomlott a halálhír miatt. Őrjöngve gyászolta Bajor Imrét – az utcán alkohollal és cigarettával a kezében nézte vissza a Szomszédok című sorozat epizódjait.

„Éppen arra jártam, amikor meghallottam, hogy valaki ordít és káromkodik. Megfordultam, és láttam, hogy a Hujber Feri az, aki éppen telefonált és nyomdafestéket nem tűrő módon kiabált. A szemközti kocsmából jött ki, letette a telefont, lerogyott két autó között, dühöngött, és egymás után gyújtott rá a cigarettákra. Felváltva volt a szájában a cigi és a rosé fröccs. Miután kicsit megnyugodott, elővette a táblagépét és azt nézegette, majd megint ideges lett, eltette, felállt és elment.” – tudatta István a Blikkel.

Az esettel kapcsolatban Hujber Feri is nyilatkozott, de természetesen továbbra is sokkos állapotban van.

„Bajor Imre halála miatt történt. Hajnalban jöttem haza, egész éjszaka dolgoztam, alig aludtam néhány órát, nagyon fáradt vagyok, és teljesen kiakadtam, hogy elment. Egyszerűen nem tudom feldolgozni. Sokat jelentett nekem, nagyon tiszteltem, nem tudom feldolgozni. Valóban leültem két autó közé, és megnéztem néhány jelenetet a Szomszédokból, ezért hadd ne kérjek már bocsánatot senkitől! Nem vagyok jól, egyáltalán nem, sőt, g…i szarul vagyok!”

hujberferi

A színésznek azonban nem lett volna szabad innia, ugyanis korábban már elismerte, hogy alkoholproblémái voltak. Ezen kívül bőr alá ültetett kapszula van elhelyezve a testében, ami gondoskodik arról, hogy alkoholfogyasztás esetén rosszul legyen a hordozója. Mennyiségtől függően ez súlyos, vagy akár végzetes következményeket is vonhat maga után.

Hozzászólások