Hujber Feri: ˝A szex nem része a párkapcsolatnak.˝

A színész álszentségnek tartja a hűséget?

2014/10/22

Ismét elmagyarázta életfilozófiáját Hujber Feri, ugyanis annyira egyedi a szemlélete, hogy kevesen vannak, akik egyet tudnak vele érteni. Vagy csak nem merik felvállalni az emberek, hogy ők is erre vágynának?

Hujber Feri őszintén szeretne élni és nem hazugságban. Mázlija van, ugyanis felesége megfelelő partner abban az életben, amit ő szeretne élni.

Köztudott, hogy Tölgyesi-Khell Cynthia nyitott házasságban él a színésszel, ami azt jelenti, hogy hivatalosan egy párt alkotnak, de mind a két félnek lehetnek alkalmi kapcsolatai.

„Én a tűzzel játszom, de szerintem nem érdemes úgy élni, hogy az ember nem a tűzzel játszik. A biztonságos, langyos dolgokban nem hiszek. Ha nem tudok százszázalékos életet élni, csak nyolcvanszázalékos „langyimangyit”, akkor én azt köszönöm szépen, nem kérem. Akkor most haljak meg? Ezt vállalom, és tartom. Eszerint is élek.” – nyilatkozta Hajdú Péternek.

Nemcsak Feri él ezzel a lehetőséggel, hanem Cynthia életében is előfordult már, hogy más férfiak társaságára vágyott. Olyan eset is volt, amikor a színész is megismerkedett párja választottjával.

„Szóba került a srác neve, én pedig megnéztem, és aztán mondtam, jól van, tök jó srác, és ennyi. Még kezet is fogtam vele. Semmi probléma nem volt belőle! Tudom, hol lakik, mit csinál” – olvashatjuk Hujber Feri szavait a Bors oldalán.

hujberferi3
Hujber Feri a Frizbiben nyilatkozott Hajdú Péternek (fotó: Vadnai Szabolcs)

Ezt jelenti a hűség a színész számára: „Gyerekek, ne legyünk álszentek! A szexus nem része a párkapcsolatnak. A hűség csak egy buta, ostoba törvény, amit a kereszténység rótt ránk, de én ebben nem vagyok hajlandó részt venni!”

Hajdú Péter is megosztotta véleményét a lappal a témával kapcsolatban: “Bizonyos tekintetben én is konzervatív vagyok, és ez pont ilyen terület. Ha a mi házasságunkban ilyen előfordulna, az válóok lenne. Ugyanakkor megértem Feriéket, mindenki élje úgy az életét, ahogy szeretné, és ha kettejük között ez elfogadott dolog, akkor joguk is van hozzá.”

Hozzászólások