Hujber Feriék kisfia felkészülten várja testvére érkezését

A színész feleségével zumbázik

2014/05/28

A népszerű művész és párja az őszinteség és az egyszerűség híve: amikor megtudták, hogy Cinthya várandós, nagyfiukat fokozatosan elkezdték felkészíteni az új élethelyzetre. Noel boldogan várja a kistestvér érkezését.

„Sorra vettük, hogy Noel kiket szeret, és rávezettük arra, hogy bár sok embernek van helye a szívében, de még valaki biztosan belefér, akit szerethet. Így könnyen megértette: a testvére érkezésével a mi szívünkben ugyanúgy megmarad az ő helye is, és ugyanúgy fogjuk szeretni őt, mint eddig. Az egész család nagy örömmel várja a picit! Szerencsére túl vagyok a várandósság első, rosszullétekkel tarkított időszakán, és ugyanolyan aktívan élek, mint korábban” – mesélte Cinthya.

H00A8436

Feri az elkövetkezendő időszakra úgy alakította teendőit, hogy sokat tudjon a családjával lenni. Legutóbb hétvégén sportágválasztón és gyereknapi programokon voltak, hétköznap pedig együtt zumbáznak.

„Noel imád mozogni, minden nap szüksége van arra, hogy legalább a patakparton szaladgáljon, játsszon. Nemrégiben kalandparkban voltunk, ahol imádta a kihívásokat; nagyobb volt a karabiner, mint a keze, de ő akkor is mászott, nem adta fel. Cinthya zumbaoktatóként dolgozik, a kisfiam gyakran megy vele az órákra, és akkor ő is együtt zumbázik a csapattal. Nemrégiben én is elkísértem őket, kedvet kaptam, és csatlakoztam hozzájuk. Annyira megtetszett, hogy azóta én is járok zumbázni, így Cinthya munkája közös családi elfoglaltsággá vált. Vélhetően ez a későbbiekben is így lesz, mert a feleségem gyorsan szeretne visszatérni a baba születése után. A kicsit is visszük az órákra, igaz ő még biztosan nem táncolni, hanem – remélhetőleg – aludni fog, míg a többiek mozognak” – mondta Hujber Feri.

Hozzászólások