Hujber Ferinek nincs ideje más nőkre

Hűségesküt tett a színész

2015/05/05

Hujber Feri eddig nem a hűség mintaképe volt, ráadásul alkohol problémái sem könnyítettek a helyzeten. Felesége végig kitartott mellette, még akkor is, amikor mindenórás volt második gyermekükkel, férje pedig az intenzíven kötött ki. Most fordult a kocka.

Megváltozhat-e egy ember teljesen? Elképzelhető, hogy minden, amit addig tett, állított, elemi része volt, egycsapásra semmivé foszlik és egy új ember lesz belőle? Hujber Feri sokáig küzdött a démonjaival, az alkohol rabja volt, ami miatt még egy bőr alá ültethető kapszula is volt a testében, hogy megfékezze csillapíthatatlan vágyát. Évekig nyíltan vállalta, hogy nyitott házasságban él feleségével, Chyntiával, de mint utóbb kiderült, ez csak neki jó, az asszonyt kevésbé teszi boldoggá.

Hujber Feri és Tölgyesi-Khell Cynthia (fotó: Blikk)

A minap Caramel és Craig David koncertjén kapták lencsevégre a színészt és feleségét, akik úgy turbékoltak, mint a friss szerelmesek. Hujber nem győzött áradozni asszonyáról a Borsnak: “Teljes mértékig egymásra koncentrálunk Cynthivel, és iszonyatosan jó most együtt lenni! Sikerült kettőből kettő olyan gyereket gyártani, hogy ihaj-csuhaj! Nagyon sokat kapunk tőlük. Én lennék a legnagyobb idióta a Földön, ha elmennék másfelé. Sem igényem, sem kedvem, sem időm nincs más nőre. Túl jó minden!”

Valódi hűségeskü, amit a színész mond, hiszen ennél szebb szavakat egy asszony nem is kívánhatna. Csak szurkolni tudunk a házaspárnak, hogy talán végre benőtt a feje lágya az öntörvényű színésznek és belátta, ki és mi számára a legfontosabb az életben.

“Cynthi szebb, mint valaha. Egy héten négyszer zumbát oktat, elképesztő formában van, és látszik rajta, hogy lelkileg is nagyon jól van. Nagyon szeretem, hogy ilyen gyönyörű és okos feleségem van” – áradozott Hujber, aki sokáig nem bírt magával és még a legyet is röptében. Nem igazán érdekelte a külvilág véleménye, fennen hangoztatta, hogy ők bizony nyitott házasságban élnek, és ez mindenkinek így van jól. Aztán apránként csak kibújt a szög a zsákból, hogy egy feleségnek elviselni azt, hogy a férje más nők ágyában köt ki, míg ő otthon a gyerek körüli feladatokat látja el, nem a legjobb, ami történhet. Bár állítólag a nyitott házasságuknak az is része, hogy az asszony is választhat magának másik férfit, ha éppen úgy tartja kedve, ami nem egyszer elő is fordult. Egy idő után aztán Chyntia belátta, hogy nem bírja férje hűtlenségeit, ekkor komoly válságba került a házasságuk, de mostanra úgy tűnik, hogy második gyermekük születése és a rengeteg átbeszélgetett éjszaka helyre hozta azt, amiről azt gondoltuk, már nem lehet.

hujberferi3

A színész boldog, kiegyensúlyozott, akárcsak gyönyörű felesége, aki visszanyerte alakját, és jobban néz ki, mint előtte bármikor! Hujber Feri absztinens lett, és arról is mesélt egy interjúban, hogy tanítani szeretne. El akar jutni mondanivalójával olyanokhoz, akinek segíthet az ő története és kálváriája, ezt pedig csak úgy lehet, hogy hiteles abban, amit mond.

Az elmúlt időszakban gyakran szóltak Hujber Feri egészségi állapotáról a hírek. Először Bajor Imre halála miatt omlott össze, októberben önként vonult kórházba idegi kimerültsége miatt, az év utolsó hónapjában pedig fellépése előtt lett rosszul, ami után sokáig az intenzív osztályon ápolták. Olvasd el, mi történt!

hujberferi3

Hozzászólások