Hujber: két gyerek után is szabad a szex

Lefeküdt más nőkkel, de nem csalta meg a feleségét

2014/10/14

Ha azt gondoltuk, hogy Hujber Feri tizenegy év házasság és két gyermek után rálép a felelősségteljes felnőttek útjára, nagyot tévedünk – a színész nem tagadja, nyitott kapcsolatban él a feleségével, ezért más nőkkel is lefekszik.

Néhány napja született meg Hujber Feri második gyermeke, Noa. A kétszeres apuka élete egyik legjobb élményének tartja, hogy végig bent volt a szülőszobában Cynthiával, akit csodálatos nőnek tart – ettől függetlenül továbbra is tartja magát a nyitott házassághoz, így ő és felesége is szexeltek már más emberekkel.

„Igen, nyitott kapcsolatban élek a feleségemmel. Még most is, hogy van családom. Nekem erről van egy véleményem, amit a világ nagy része nem oszt. Borzasztóan családcentrikus és mérhetetlenül konzervatív ember vagyok. Tizenegy éve házasságban élek a feleségemmel, nem pedig élettársi kapcsolatban, és ehhez ragaszkodom. Az én univerzumomban soha az életben nem csaltam meg a feleségemet. Hogy létesítettem-e más nőkkel szexuális kapcsolatot? Igen. De soha az életben nem csaltam meg a feleségemet, azt gondolom, hogy mindig is hű voltam hozzá, és hű is maradok. Nincs olyan szó, hogy megcsalás, ez egy buta, kellemetlen szó” – olvasható a Borsban Hujber véleménye, aki hozzátette, felesége elfogadta ezt a felfogást és természetesen ő is lefekszik más férfiakkal.

Hujber Feri és Cynthia (Fotó: Kiskegyed)
Hujber Feri és Cynthia (Fotó: Kiskegyed)

A színész október 11-én lett kétszeres apuka, hiszen kisfia, Noel mellett egy kislánnyal bővült a családja: 13 óra vajúdás után világra jött Noa.

„Cynthia csodálatos nő. Örülök, hogy megszületett a kislányunk, nagyon boldogok vagyunk. Minden férfit arra buzdítok, hogy ilyenkor legyen a kedvese mellett, éljék át a születést együtt, mert elmondhatatlan élmény. Nagyon hosszan vajúdott, de nem bánja, örül, hogy végre a kezében tarthatja a picit. Óriási a boldogság, de sajnos beárnyékolja az egészet, hogy Cynthi­a nagyszülei nincsenek jól, gondok vannak a nagypapája egészségével, így most emiatt nagy az aggodalom. Fél, hogy mi lesz a szeretett nagyszüleivel” – nyilatkozta a Blikknek Hujber Feri, aki az utóbbi időben maga is több időt töltött kórházban egészségügyi problémái miatt.

Hozzászólások