Hujber nagy dobása: saját magával szexel

A túlvilági élményeiből is merít

2015/10/04

Hujber Feri mély vízbe ugrik, ugyanis olyan show-ra készül, amiben mindent maga csinál. Még a szexuális élményeket is.

Az one man show műfaja Amerikában hatalmas múlttal rendelkezik, és nagy sikereket érnek el vele az előadók, ám hazánkban még csak néhányan mertek belevágni. Hujber Feri azonban elég bátor ahhoz, hogy megcsinálja a maga önéletrajzi estjét, amiben minden szerepet maga alakít. Még a szexpartnereit is.

Egy úriember csak addig a pontig mesélheti el az első szeretkezés sztoriját, amíg a kisasszony megadta hozzá a beleegyezését. Nem lesz pornó! Amúgy, számomra, a pikáns sztoriknál is izgalmasabb a tanulság. Benne lesz az első szex, de egy dolog biztos, nem lesz vulgáris, és kompromittálni sem fogok senkit múltbéli eseményekkel” – jelentette ki a Blikknek a botrányhős színész.

hujberferi3

A színész alig egy éve megtapasztalta a halálközeli élményt, mert túlhajszolta magát. Bár vigyáz arra, hogy ez még egyszer ne következzen be, mégis úgy érzi: szüksége volt erre az élményre.

Furcsán hangzik, de erre volt szükségem. Ha nem kerültem volna ilyen mélyre, akkor az a nagyon komoly elgondolkozós, levezeklős egy hetem sem lett volna a kórházban, amikor az sem volt biztos, hogy életben maradok. Ilyen eddig egyszer volt, és remélem, a következő negyven évben nem fordul elő egyszer sem. Ettől függetlenül minden negyvenes férfinak javaslom, hogy menjen el kontrollra” – tette hozzá Hujber Feri.

Olvass még Hujber Feriről!

Hozzászólások