Húsz évvel fiatalabb Kásás Tamás új szerelme

Egy tavalyi fitneszversenyen ismerte meg

2015/07/23

A háromszoros olimpiai bajnok egykori vízilabdázó, Kásás Tamás magánélete soha sem volt viharos, legalábbis a nyilvánosság előtt nem. Hiába testesíti meg a férfiideált, életmódja és magányos személyisége miatt nehezen találta meg a társát. Most azonban újra beköltözött életébe a szerelem.

Az elmúlt évtized legjobb vízilabdázójának választott Kásás Tamás visszavonulása után is olyan életet él, amilyen személyisége is: csöndes, háttérbe húzódó, és kerüli a nyilvánosságot.

Magánéletének részletei is általában rejtve maradttak a bulvár előtt, bár szőke, kék szemű, két méteres férfiideálként nyilván sokakat érdekel, hogy ki a párja. Mint kiderült, új szerelme 18 évvel fiatalabb a 39 éves Kásásnál.

zd
Póta Dorina

A tavalyi Mr. és Miss Fitt, legsportosabb fiúk és lányok szépségversenyén ismerte meg Póta Dorinát, aki ugyan nem lett dobogós, de mégis sikerült meggyőznie a zsűriben helyet foglaló Kását.

Ráadásul nemcsak szépségével, hanem eszével is, hiszen jelenleg is tanul az ELTE Kommunikáció és Médiatudomány Szakán. Annyit elismert a Bors érdeklődésére, hogy valóban együtt vannak Kásás Tamással, de többet nem kívánt mondani a dologról.

A sportikon legismertebb kapcsolata a színésznő Oroszlán Szonjával volt, de önéletrajzi könyvében elismerte, hogy élsportolói életvitele miatt nehéz volt számára – és vele is – a közös élet.

Hozzászólások