Hűtlenség és szerelmi háromszög az Éden Hotelben

Az új lány bombaként tarolt le mindent

2015/03/26

Minden megváltozott az Éden Hotelben, mióta Beus betette a lábát. Előbb “Fekete Angyalként” simán kidobta a házból az egyik legbiztosabb párnak tartott Mariannt, majd elkezdte a párválasztó aknamunkát is. Először Lokit szemelte ki magának, aki azóta meg van zavarodva, majd Bencére vetette rá magát, akinek közben titkos hódolója van. Tudja valaki követni?

Beus a két lábon járó kiszámíthatatlanság, aki felborított mindent, amióta beköltözött az Éden Hotelbe. Könnyűvérű lánynak tűnik, aki már bemutatkozó videójában is jelezte, hogy nehezen bírja sokáig szex nélkül. Először Loki fejét szédítette meg, akinek elmesélte egyik szexuális balesetét is.

Előtte azt ecsetelgette a fiúnak, vele el tudná képzelni azt is, hogy egy párt alkotnak a játék végéig, de nem sokkal ezután már kettesben hancúrozott zárt ajtók mögött Bencével, akinek párját kiejtette, és akit szemmel láthatóan nem viselt meg annyira az eset.

Közben egy buli végén Snjezana elárulta Apolkának, hogy valamit már érez Bence iránt, amit nem akar neki kimutatni, de amiről nem tehet. Ez alaposan átrendezi az Éden Hotelt, mert a jelek szerint Snezi kedveli Beust is, aki viszont nagyjából mindenkit kedvel, aki kicsit is kedves vele. A fiúk pedig azok.

Ezt nem nézik jó szemmel a játék női versenyzői, akik párjukat féltik, Nóri egyszer már patáliát csapott Loki viselkedése miatt, most pedig Adri is felhúzta magát a Loki-Beus-Bence édeshármashoz csatlakozó Patrik miatt.


Forrás: TV2

Hozzászólások