Ibrahimovic káromkodott, úgy kiakadt, mint még soha

˝Ez egy sz*r ország!˝ - mondta

2015/03/16

A Paris Saint-Germain a múlt héten hatalmas eredményt ért el a Bajnokok Ligájában, miután kétszer is felállt a padlóról, és kiütötte a Chelsea-t. A hétvége azonban nem telt ünnepléssel, ugyanis a csapat legjobb játékosa, Zlatan Ibrahimovic nagyon csúnyán kiakadt a Bordeaux elleni bajnoki meccs bírójára. Nem győzött a Facebook-on bocsánatot kérni a franciáktól.

Múlt hét szerdán a PSG együttese 2-2-es döntetlen ért el a Chelsea otthonában úgy, hogy Zlatan Ibrahimovicot már az első félidőben kiállították. Hősiesen küzdve, kétszer is egyenlítve ütötték ki az angolokat a Bajnokok Ligájából, teljesen megérdemeltem. A hétvégén azonban volt miért bosszankodni, mert a francia bajnokságban 3-2-es vereséget szenvedtek a Bordeux otthonában.

Így nem tudták megelőzni a tabellán a listavezető Olympique Lyont, a hátrányuk két pont, és még kilenc forduló van hátra. A meccs után éppen a svéd Ibrahimovic akadt ki nagyon , mezét levéve robogott le a pályáról, mikor összeszólalkozott valakivel, és ekkor borult el minden. Így nézett ki a jelenet:

“Tizenöt év alatt még soha nem láttam olyan bírót, mint ez – mondta nagy elánnal, de közben az egyik televízió filmezte. – Ebben a szar országban! Ez az ország meg sem érdemli a PSG-t!” – mondta dühösen a csatár. Súlyos szavak, amiért este aztán magyarázkodnia kellett a Facebookon.

“Ami a ma esti meccs utáni szavaimat illeti, nem akartam megsérteni Franciaországot, vagy a francia embereket. A futballról beszéltem. Elvesztettük a meccset, ezt el tudom fogadni. De azt nem, ahogy a bíró fittyet hányt a szabályokra. Ez nem az első eset, és nekem elgem van belőle. Őszintén bocsánatot kérek mindenkitől, akit megsértettem, vagy akit rosszul érintett.”

Hozzászólások