Pszichiátrián kezelik Győzikét

Idegösszeomlást kapott a showman

2014/07/25

Mint arról már az RC News is beszámolt, a TV2 azonnali hatállyal felbontotta Gáspár Győzővel televíziós szerződését, ugyanis a hírek szerint Győzike csúnyán bántalmazta az Édes Élet című műsor szerkesztőjét.

győzi
Fotó: Gáspár Győző Facebook oldala

Győzike most az egyik budapesti kórház pszichiátriai osztályán hetedmagával fekszik egy kórteremben, mert az eset után idegei felmondták a szolgálatot. Ám a száját ott sem tudja befogni, boldog-boldogtalannak ecseteli az esetet, a TV2-t és a szerkesztő lányt hibáztatja, aki – Győzike állítása szerint – azt kérte tőle, hogy szidalmazza az édesanyját, és emiatt esett neki.

Erről maga Győzike is posztolt Facebook oldalán két képet, ami pszichiátriai kezelését támasztja alá.

Sajnálattal közlöm mindenkivel, hogy a tegnapi napon összeomlottam és idegileg kikészültem! Fáj a szívem, mert egy szerkesztőnő kikészített! Gratulálni tudok neki, majd a Jóisten rendbeteszi őt!” – írta a showman a közösségi oldalon.

Kicsivel később már azt közölte Győző, hogy egy magas beosztású ember telefonált neki a TV2-től, aki elárulta a titkot: már két hete kiírták a Gáspár családot az Édes Életből. Persze a showman rögtön visszaidézte az RTL Klubos “dicső múltját”, és hangoztatta: soha nem ütött meg senkit.

Semmi nem véletlen! Már két hete ki vagyunk írva az adásból és az sem véletlen, hogy pont tegnap, mintha megütöttem volna egy nő.  Boldog vagyok, hogy az RTL KLUB-nál 7 év alatt 102. Győzike Show-t sikeresen legyártottunk zökkenőmentesen! 

győzi1
Fotó: Gáspár Győző Facebook oldala

Most hívott fel egy magas beosztású személy a TV2-től, aki nem tudta magába tartani a titkot, nem véletlenül hangoztatta napok óta, hogy “nektek lejárt”. Kik állhatnak ezek mögött kérdem én?? Csúnya dolog volt, hogy egyes embereknek az volt a célja, hogy idegosztályra kerüljek és a gyermekeimet ne tudjam felnevelni, hogy ne legyen nekik apjuk, de az Isten megveri őket! ( Az ÉLETEMBEN NEM ÜTÖTTEM MEG MÉG SENKIT ÉS NEM IS FOGOK!!!!!!)” – hangoztatta Győzike a Facebookon.

Alig egy óra múlva pedig azt állította a showman a közösségi oldalon, hogy hirtelen előkerült két videofelvétel is az ominózus esetről, amivel Győzike és Bea már ügyvédhez sietett; igaz, két órával korábban elméletileg még a pszichiátrián feküdt. Győző annyit elismer, hogy a két videó tanúsága szerint emelt hangon vitázott a stábbal, de nem bántalmazott senkit, éppúgy, ahogy életében sohasem. Még estére ígérte, hogy feltölti a videókat, de ez mostanáig nem történt meg.

Korábban sokat írtak arról az újságok, hogy Győzikét kitagadta a családja, ám érdekes módon a kórházban édesanyja is látogatta. Ez természetesen az ő magánügyük, de némiképp azért nagyban befolyásolja Győzike szavahihetőségét.

Győzin nagy a nyomás Bea asszony elmondása szerint. Építkeznek, ahol sok a gond, és mint kiderült, Győzi kedélyállapota is nagyon változó – néha üvölt, máskor sír –, és olyankor kórházba köt ki, hogy rendbe tegyék a szakemberek, de csak ideig-óráig, mert amint történik vele valami stresszes, ő újra kezelésre szorul.

A TV2 sajtfőnöke határozottan cáfolta Győzike azon állítását, hogy arra kérték: szidalmazza édesanyját, sőt indokként azt a tényt is felhozta, hogy mivel a műsor korhatáros, így trágár beszédnek nincs helye benne.

Szinte biztos, hogy az  ügy még elhúzódik egy jó ideig – mindenki mondja a saját verzióját, ám az is biztos, hogy Győzikének nem nagyon szabadna ugrálnia, mert adócsalása miatt még mindig felfüggesztettjét tölti, és egy újabb kihágás, csak súlyosbítaná a büntetését.

Hozzászólások