Így akarta bűnbe vinni feleségét Hajdú Péter!

Büszke, de szeretné visszakapni Katát

2015/05/01

Mr. Frizbi végtelenül büszke feleségére, de rossz volt látnia, mennyit sanyargatja magát a fitneszverseny miatt. Éppen ezért Hajdú Péter csülökkel és lecsóval vitte volna bűnbe Katát.

A műsorvezető mindenben támogatta feleségét az elmúlt hónapokban, de úgy érzi: egyszer bőven elég volt az egész családnak, hogy Sarka Kata keményen edzett és roppant szigorú diétát tartott. Mindennek persze meg is lett az eredménye, hiszen az egyébként is csinos Kata igazi bombázó lett, és bronzéremmel térhetett haza a Fitbalance-ról.

Hajdú Péter bevallotta: majd’ megszakadt a szíve, amikor kettesben elmentek vacsorázni, és Kata csupán néhány falat natúr halat evett. Mr. Frizbi nem bánta volna, ha felesége abbahagyja a felkészülést, és lakmározik egyet; például csülköt vagy lecsót fehér kenyérrel.

Sarka Kata azonban roppant kitartó volt, keményen készült, a versenyre pedig elkísérte a családja és a barátnői. Az első sorból szurkolt neki férje, gyermekei, szülei, valamint Szabó Zsófi és Vajna Timi. Többen készültek neki finom falatokkal, de ő nem nagyon tudott enni akkor sem, amikor már lehetett volna.

Hozzászólások