Így alakítsd át megunt farmered házilag!

Cikiből menő: festett, koptatott, szaggatott

2015/01/20

Biztos a te polcodon is hever legalább egy olyan farmer, amelyet már nem szeretsz, amit már csak egyik helyről átpakolsz a másikra. Most adunk néhány tippet, hogy mit kezdhetsz megunta kedvenceddel.

Tehát, nem kell rögtön elajándékozni azt a megunt farmert, elég, ha végigpörgeted tippjeinket és kiválasztod azt, amelyik a legközelebb áll a stílusodhoz. Ha több farmer is várakozik a gardróbodban, amelyeket elajándékoznál vagy kidobnál, akár az összes megoldást kipróbálhatod.

av-20-600x420

Arra ügyelj, hogy a festésnél speciális textilfestéket használj, amelyet a festés után – mielőtt kimosnál vasald ki -, különben mosásánál elkenődhet, így tönkreteheted  a munkádat. A vasalásnál egy textilt vagy zsírpapírt tegyél a farmerre (ahol befestetted) és így vasald át!

av-221-600x600

Mind a szaggatásnál, mind a festésnél az egyik legfontosabb, hogy előre tervezd meg az átalakítást, mert ha elrontottad, többé nem javíthatod ki, legfeljebb levághatod rövidnadrágnak, vagy befestheted egyszínű sötétre – persze ezek sem rossz megoldások. Pont ezért nem árt megtartani a farmereket, hiszen ki tudj amire lesznek még jók.

av-12

Hozzászólások