Így bánik Ganxsta Zolee a csajával

Néha igazi vadorzó

2016/01/28

Ganxsta Zolee ötven évesen sem bír magával: a vadorzó énjét a mai napig nem tudja elnyomni. Még szerencse, hogy az új barátnője éppen ezt szereti benne.

received_2491012060986581

Idén töltötte az ötvenet, egy kislányapukája és komoly párkapcsolatban él – de Gaxsta Zolee elmondása szerint inkább olyan, mint egy nagy gyerek. A gengszterrapper szerint két énje van: egyik, amelyik a színpadon és a bulikban vadul, a másik, aki a kislányával és a szerelmével törődik.

„Az a Zana Zoli, aki a kislányommal van, nem a Döglégy Zoli. Ez két ember; mondhatjuk, hogy skizofrén vagyok. Vannak átfedések, ezt a kislányom is mondja. Nincs azzal baj, hogy néha vadorzó vagyok. Szerintem nem viselek olyan értékeket, amik nagyon zavaróak lennének a társadalom számára” – mondta Ganxsta Zolee a Hotnak. – A csajommal szemben mind a kettőt hozni kell. A kettő keveréke tetszik neki. A Döglégyből túl sok fárasztó, a Zoliból túl sok meg unalmas. Ha olyan csaja van az embernek, akitől mindent megkap, és jól érzi magát mellette, akkor nincs is másra szüksége. Nekem most olyan van – tette hozzá a rapper, aki korábban nagy csajozógép volt.

Köszönjük real sociedad, Aleeeeeeti.

Közzétette: Ganxsta Zolee – 2014. szeptember 1.

Ganxsta Zolee úgy érzi: ötven évesen ugyanolyan gyerek,  mint régebben, sőt, még a kislánya is megjegyzi ezt neki néha.

„A kislányom azt szokta mondani: Apa, te egy óriáscsecsemő vagy! Vagy azt: te tulajdonképpen gyerek vagy, csak nagyra nőttél. Amikor megkérdezik, furcsa is kimondani, hogy hány éves lettem. Mondanám, hogy huszonöt, de aztán rájövök, hogy ja, már nem… Ötven, b*** meg! Mint egy nagyapó! – tette hozzá Ganxsta röhögve.

Hozzászólások