Így bírhatja tovább a pasi az ágyban!

Tippek férfiaknak a jobb szexért

2015/04/30

Talán veletek is előfordult már, hogy a párod hamarabb elment a kelleténél? Ennek nem feltétlenül az az oka, hogy ő nem egy lepedőakrobata, sokkal inkább bizonyos trükkökön múlik a hosszan tartó szeretkezés.

Legtöbbször az is ok lehet, hogy a pasi nagyon begerjedt a partnerére, vagy éppen régen bújt már ágyba és nem bírja sokáig tartani. Természetesen minderre van megoldás, olvass tovább!

Egy másik póz…

Léteznek olyan szexpózok, amelyeknél erősen felizgul a férfi, és ezért gyorsabban el is juthat az orgazmusig. Ezért ajánlatos gyakran váltani a pózokat, hogy rájöjjünk, melyik testhelyzetben tudjátok minél tovább élvezni az intim perceket.

heterosexual couple having sex

Légzési technika

Sok férfi, aki gyorsan elmegy, szeretkezés közben aprókat lélegez, és megfeszíti a fenék- és combizmait. Ez oda vezet, hogy az izgalmi állapot túlságosan is a nemi szervek környékére összpontosul. Megoldás: vegyünk mély lélegzeteket, és lazítsuk el szex közben a fenekünket!

Ön-örömszerzés

A maszturbáció a legjobb gyakorlat ahhoz, hogy tovább bírja a pasi a szeretkezést. Önkielégítés közben többször is meg kell kísérelni megállni a csúcspont előtt, várni egy kicsit, majd újra kezdeni az izgatást. Minél többször leállítjuk maszturbáció közben az orgazmuskényszert, annál jobb.

175275115

Hozzászólások