Így búcsúztatták Czippán Anettet kollégái

Czippán Anett hamarosan szül!

2017/11/03

Czippán Anett nemsokára életet ad gyermekének, ezért egy ideig nem láthatjuk képernyőn. A ma reggeli adásban nagyon meglepték kollégái.

Ma reggel a FEM3 Café élő adásában megható pillanatoknak lehettünk szemtanúi. Czippán Anettnek hamarosan megszületik második kisfia is, aki a Soma nevet fogja kapni. Anett igazán szerencsés, hiszen gyönyörű családja mellett, a munkatársai is imádják, ez nyilvánvalóan kiderüt a mai adásból.

Az állapotos műsorvezetőt nagyon cuki meglepetéssel várták: összeállítottak egy videót, melyben a rajongók jókívánságokat küldenek neki. Nézzétek:

Megkerestük Anettet ezzel kapcsolatban: 
Sejtettél bármit is ebből a kis meglepiből?
Tudtam, hogy készülnek valamivel, mert nagyon erősködtek, hogy péntekig mindenképp maradjak, hiszen szeretnék lezárni ezt az egészet valahogy. Tegnap a Facebookra is kikerült, hogy üzenjenek nekem a nézők. Egy ideig olvasgattam a hozzászólásokat, majd rám parancsoltak, hogy fejezzem be. Arra egyáltalán nem számítottam, hogy ezt videó formájában is viszontlátom. Plusz erre jött a zene, a képek, amik számtalan emléket idéztek fel bennem. Ismernek a szerkesztőségben, tudták, hogy ettől nagyon meg fogok hatódni. Csodás gesztus volt ez tőlük, hálás vagyok, hogy ebben a szerkesztőségben dolgozhatok a kezdetektől fogva. 

Mi fog leginkább hiányozni?
Legjobban az tetszik ebben a szerkesztőségben, hogy mindenki segíti a másik munkáját. Leginkább a csapatmunka fog hiányozni. Minden napunk pörgősen telt, egy ilyen helyen rengeteg inger éri az embert, nagyon sokat ad hozzá az a munkához, hogy milyen a csapat, amiben dolgozik. Nem tervezek sokáig távol maradni a műsorvezetéstől, ahogy a baba engedni fogja visszatérek a képernyőre.

Milyen teendők várnak még rád a kicsi születése előtt?
Mindent el kell még intéznem. Most fogjuk megcsinálni az ágyat, berendezni a babaszobát, megvenni a dolgokat. A kis ruhák már megvannak, de még nem volt időm kimosni őket. Nagyon elnagyoltam most a dolgokat…még a kórházi cuccaim sincsenek bepakolva! 

Könnyű szülést és csodás éveket kíváunk Anettnek a szerkesztőség nevében is! 

Berki Krisztiánt elárulta nekünk, hogy nagyon sajnálja, hogy Anett egy ideig távozik a műsorból, hiszen mindent, ami műsorvezetéssel kapcsolatos tőle tanult. A műsorvezetőpárossal remekül indult tévénézők ezreinek a napja, így sokan várják vissza a kismamát a macsó mellé. 

Hozzászólások