Így bukott le az aranyásó nő

Ez a srác tudja, hogy szívassa meg az anyagias csajokat

2016/07/28

Veszélyes vizekre evezünk a következő témánkkal, aminek főszereplője az aranyásó nő. A csajok körében hódít a pénzéhesség. Ha nem vagyoni alapon választasz pasit, már nem is vagy igazi hölgy. Csak vigyázzatok, nehogy egy, a következőhöz hasonló csíny áldozatává váljatok!

A napokban már megosztottunk egy videót, amit Coby Persin készített és annyira bejött, hogy most mutatunk még egyet. A srác stílusa zseniális és a legjobb, hogy a szereplők nem eljátszák a történéseket. Az egyik remekműve bemutatja a legegyszerűbben felszedhető prédát, aki nem más, mint az aranyásó nő.

Régen a nők kötelesek voltak érdekből házasodni és vagyoni alapon szemlélni a férjjelöltet. Őseink sokáig harcoltak azért, hogy legyen lehetőségük szerelemből megesküdni. Az elmúlt években azonban úgy tűnik ismét a régi modellt hajszolják.

Cikkek tömkelegét olvasom, amiben férfiak a nőket szidják. A helyzet az, hogy igazuk is van. Természetesen kivételek mindig vannak, így akinek nem inge, ne vegye magára. A hölgyek többsége már nemhogy nem belső alapján válogat, még csak a külsőt sem veszi figyelembe. Egyetlen dolog motiválja őket: a pénz. Az ilyen nők kapcsolatba sem kerülnek az igényeiknek nem megfelelő férfiakkal. Nagyon jól tudják hol keressék az áldozatukat. Ellenben úgy gondolom, a pasik sem mindig jó helyen próbálkoznak. Ha esetleg nem a péntek esti buliban keresnék a műnőket, talán még egy komoly kapcsolatra is lenne esélyük.

Coby videójában leszólít egy lányt, aki elhajtja őt, mondván kapcsolatban él. A srác ezt meg is érti, közben viszont megérkezik egy luxusterepjáró, amiből kiszól a menedzser, hogy 20 perc múlva indul a magángépe. Ekkor a csaj teljesen elképed és természetesen már mit sem számít a barátja, aki otthon vár rá. A reptéren, mikor az indulásra várnak, a lány felhívja szerelmét, hogy lemondaná a találkozót, ugyanis beteg. Ezután éri igazán meglepetés, amikor leszállítják a gépről és kivezetik a terminálról.

A videó számunkra lehet szórakoztató, de hölgyeim ne süllyedjünk már ennyire mélyre! Képesek lennétek eldobni egy párkapcsolatot néhány drága holmiért és luxusnyaralásért? Ami egészen pontosan addig tart, míg rátok nem unnak és megjelenik a következő?

Ráadásul a gyerek sem a sportkocsira fog hasonlítani. 

Hozzászólások