Így csinálj igazi grill party hangulatot!

Tűzlelő helyek a kertben

2015/07/01

Lassan elkezdhetünk bizakodni, talán végre az időjárás is megfelelően kegyes lesz hozzánk és elkezdhetünk kiszivárogni a lakás négy fala közül a kertbe. Ilyenkor a legjobb, amit tehetünk, hogy minél több időt töltünk el a szabadban, akár egy pokrócot is kivihetünk magunkkal, és végre jöhet az igazi grill party!

Minél több családtagot és barátot csődítünk magunk köré, annál jobb lesz a hangulat. A nyári délutánok és kora esték egyik talán legjobb eseménye, amikor a langyos melegben a tűz köré gyűlhetünk, kezünkben egy jó hideg sör – hölgyeknek gyümölcsös – és órákat beszélgetünk kellemes hangulatban a grill mellett, amin éppen ott sül az isteni hús, zöldség, hal, vagy éppen gyümölcs.

Arra már többször adtunk tippet, hogy mit érdemes ilyenkor készíteni, de nem esett szó a hogyanról! Vagyis elsősorban arról, hogy min? Számtalan megoldás létezik, szebbnél szebb kivitelben. A legegyszerűbb otthoni megoldás, ha néhány tégla, egy kis malter, vagy habarcs segítségével közre fogjuk a rácsot, hiszen az élvezet és élmény így se vész el. Ha ennél összetettebb, különlegesebb megoldásra vágysz, akkor mutatunk néhány igazán szép kivitelt, amelyekből te is ötletet meríthetsz.

Ahol az egyszerűség a praktikummal találkozik

grill5

grill

grill3

Haladó szint kert függőknek

grill2

grill10

grill7

Luxus-imádóknak

grill9

grill8

grill6

Hozzászólások