Így dobták le a sztárok a textilt a melegben!

Szexi fotókon Zimány Linda, Sarka Kata, Iszak Eszti és Rubint Réka

2015/07/26

A tegnapi rekkenő hőség leolvasztotta a ruhát a hazai celebhölgyekről; míg Sarka Kata és Iszak Eszti elismerő szavakat kapott, addig Zimány Linda kénytelen volt megvédeni magát.

Elkönyvelhetjük, hogy Iszak Eszti nyújtotta a legüdítőbb látványt a strandon. A VIVA TV műsorvezetője szappanbuborék fújás közben olyan volt, mint egy kislány, ám tökéletes testét elnézve szexi istennő is egyben. 

Már el is felejtettem mennyire imádok buborékot fújni #buborek #strand #bubble #Balatonfüred

Posted by VIVA Iszak Eszti on 2015. július 24.

Zimány Linda bikinis teste már nem ennyire egyértelműen tökéletes – legalábbis a kommentelők szerint. Az Amerikában is szerencsét próbáló modell kapott hideget-meleget, de összességében a kommentelők többségének az a véleménye, hogy még bőven kell dolgoznia az alakján. Linda azonban ezt nem hagyta annyiban, vissza is vágott.

Soha nem volt tökéletes az alakom és nem is lesz, főleg kezdő jogászként jelenleg más elfoglaltságaim is vannak, mint a tökéletes alak elérése, és fittness versenyző sem vagyok. De szeretem magamból a legtöbbet kihozni, és a sport mindig is hozzátartozott az életemhez... (…) Én szeretem arra buzdítani a követőimet is, hogy bár élvezzék az életet, de hozzák ki magukból a legjobb közérzetet és magukból a legjobbat, ehhez jól jön a sport és legfőképpen, ne hagyják egy pasinak sem, hogy a külsejük miatt úgy nyilatkozzanak róluk, hogy attól valaha is rosszul vagy kevésnek érezzék magukat, mert a pasik sem tökéletesek és a világ meg így szép” – jelentette ki a közösségi oldalon Zimány Linda.

Got that tan @plastikstore

Linda Zimany (@lindazimany) által közzétett fénykép,

Sarka Kata testén meglátszik a rengeteg munka, bár a sztáranyuka mindig hangoztatja: nem akarja túlzásba vinni az edzéseket és az önsanyargatást, néha – főleg nyáron – elengedi magát.

Pihenés☺️✌️ ⚓️

Posted by Sarka Kata on 2015. július 24.

Rubint Réka és családja épp amerikai vakációját élvezi, ám a fitneszlady egyetlen napot sem hagy ki, mindig sportol. Meg is látszik az eredmény, és követői is elismerően vélekednek róla.

fghfg

Hozzászólások