Így egészen biztosan felizgathatod a pasid!

Vetkőztesd és kényeztesd!

2015/02/11

Szeretnéd elcsábítani a párodat egy hosszú, fárasztó nap után vagy épp a wellness hotelben, ahol végre együtt lehettek, Tippek, amelyekkel könnyen felizgathatod őt! Vetkőztess! 

Ha nem vagy a hosszas előjáték híve, és párod is lobbanékony típus – már ami a szenvedélyt illeti -, könnyen felkeltheted az érdeklődését. Elég, ha csak levetkőzteted: rajtad múlik, hogy lassan, finom erotikával, vagy éppen varrást nem sajnálva teszed mindezt. 

Masszírozd le a lábáról! 
Ha valóban minden érzékeny pontra szeretnél rátapintani, az masszírozással lesz a legegyszerűbb. Persze, ha vágykeltés a célod, a gyúró mozdulatok helyett részesítsd előnyben inkább a finom, cirógató valamint lassú, mély mozdulatokat. Ne feledkezz meg a masszázsolajról sem! 

Érzéki meztelenség 
Nem feltétlenül kell profi erotikus tánccal kombinálnod, ha tudatosan szexin vetkőzöl, épp elég. Ültesd le a pasidat, és kényszerítsd arra, hogy csak nézője lehessen az eseményeknek, majd minél lassabban, és sokatmondóan kezdd el lehámozni magadról a ruhadarabokat.  

89690616 

Kényeztess az ajkaiddal! 
Az orális szex felvezetőként, és fő szexuális aktusként is nagy férfikedvenc. Pusztán ízelítőként is bátran bevetheted, ebben az esetben lassabb mozdulatokat alkalmazz, és tüzes tekinteteddel is bátorítsd a párodat. 

Mert a gyomrán át vezet az út! 
Persze most nem a pörköltre gondolunk, hanem finom, tejszínhabos, csokis nyalánkságokra, amelyekkel hol őt, hol magadat eteted. Hidd el, tetszeni fog neki. Épp így, ha magadon tálalod a finom falatokat, csak arra ügyelj, nehogy csípős paprikás vagy wasabis ételeket helyezz el érzékeny pontjaidon, hiszen könnyen kiütéses vagy még rosszabb, gyulladt lehetsz tőlük.

Hozzászólások