Így éld túl a világvégét!

A felszerelés, amit akarni fogsz

2015/11/12

Kiderült, a designerek nem csak csupa olyan dolog készítésére képesek, amelyek jól néznek ki, de valójában használhatatlanok. Íme egy zseniális szett, amivel tudni fogod, hogyan éld túl a világvégét, ha eljön a holnap!

A Nendo csapata már eddig is alkotott remek megoldásokat, nekik köszönheti például a Kenzo márka egyik parfümjének remekbe szabott kivitelezését, de gondoltak már a miniatűr légérben élőkre is, ahol kevés a hely a pakolásra, de szeretik a designos cuccokat, ezért stílusos kerámiaedényeket készítettek nekik, egyedi kivitelezésben.

nendo

De ez a túlélőcsomag talán az eddigi legjobb alkotásuk. Nemcsak azért, mert letisztult designja bármelyik otthonban kiegészítőként is megállja a helyét – átmeneti időre, míg eljön a világvége -, de a benne lévő felszerelések létrehozásánál arra is gondoltak, hogy minél praktikusabbak legyenek és képesek legyenek életben tartani, amíg meg nem érkezik a felmentősereg és felszabadítja a népet.

nendo4

A cucc egyébként kapható fekete, fehér és ezüst színben is, mert értelemszerűen nem mindegy, hogy milyen hangulatban készülünk az apokaliptikus másnapra. Praktikuma abban is rejlik, hogy nemes egyszerűséggel elfér egy esernyőtartóban, hiszen a hosszúkás kialakítás lehetővé teszi, hogy minél kisebb helyre beférjen. A rétegek zseniálisan olvadnak egymásba, és mindegyik kupak alatt egy aprócska megoldás lapul.

Elered az eső? Csavard le a hármas fejet és máris hordhatod a védelmet nyújtó esőkabátot! Az ötös számú egységben megfér a tű és cérna, a legfontosabb gyógyszerek, egészségügyi felszerelések, miniatűr készlet, bármi, amit jónak látsz. A termosz egyértelműen alapfelszerelés ilyen esetben, de van benne egy LED-lámpa is, ami barlangászáskor és a régi romok közötti keresgéléskor is jól jöhet majd. De most jön a legjobb! Az egységben kialakítottak egy rádiót, amit kézzel tudsz feltekerni, mint régen az órát, és ugyanez a megoldás segít neked abban, hogy az akkumulátor is üzemképes legyen, így az okostelefonról sem kell lemondanod egy esetleges támadás, vagy földrengés után.

nendo2

nendo3

Most már az is kezd egyértelművé válni, hogy ha bármikor tengeri hajókázásra szánnád magad, akkor ennek a nagyon praktikus és letisztult designú felszerelésnek akkor is nálad kell lennie, ha a fürdőruhán kívül nem terveztél mást vinni. Minden elfér benne, ami segít abban, hogyan éld túl Robinson szigetén, még akkor is, ha egyébként magadtól szeretnél elbújni a világ elől.

Hozzászólások