Így élvezheted az orális szexet igazán!

Trükkök az ellazuláshoz

2014/10/16

Nyílt titok, hogy nem minden nő szereti, ha orálisan kényeztetik. Sokan nem tudnak ellazulni közben, mert attól félnek, hogy a partnerük nem szereti kinyalni őket, vagy nem tudják átengedni magukat az érzésnek.

Pedig az orális szex fantasztikus és igazán intim dolog, ami akkor jó igazán, ha mindkét fél el tudja magát engedni. Ha attól félünk, hogy nincs jó illatunk odalent, azt – közös – zuhanyzással meg lehet oldani, de ha más riaszt vissza tőle, íme néhány tanács, hogy legközelebb ne legyenek ellenérzéseink.

Csak arra koncentráljunk, amit érzünk
Zárjunk ki mindent a fejünkből amikor kényeztetnek, csak arra gondoljunk, amit érzünk. Remekül el lehet lazulni, ha nem azzal foglalkozunk, vajon a másik mire gondol, vagy leszőrtelenítettük-e magunkat rendesen.

 

452392723

 

Játékosság
Ha idegesek vagyunk az orális szex miatt, próbáljuk meg játéknak felfogni. Nem kell feltétlenül elérni az orgazmust, érezzük jól magunkat és találjunk ki játékos feladatokat a másiknak. Az is jó ötlet, ha azt játsszuk, ki bírja tovább anélkül, hogy a csúcsra jut.

Le az önuralommal
Ha az a problémánk, hogy az orális szex sikeréért mi is felelős vagyunk, nem csak a partner, akkor próbáljuk ki, hogy gyengéden odakötöz minket az ágyhoz.

Kommunikáljunk!
Minden nő máshogy működik. Van, akinek annyira érzékeny a csiklója, hogy nem szereti, ha közvetlenül azt izgatják, másoknak pedig nagyon sok stimulációra van szükségük, talán még annál is többre, mint amit a partnerük a szájával és a kezével adni képes. Mondjuk meg a másiknak, nekünk mi a jó, máskülönben honnan tudná.

Kísérletezzünk szexjátékokkal!
Ki mondta, hogy az orális szexhez nem lehet szexjátékokat használni? Ha orgazmust akarunk, kit érdekel, hogyan jutunk el odáig? Tehát nehogy azt gondoljuk bennünk van a hiba, hogy az orális kényeztetés mellé a behatolást is kívánjuk. Ha így van, akkor vegyünk egy vibrátort, és nyugodtan használjátok.

Hozzászólások