Így érez Bereczki Zoltán volt felesége iránt

Az esküvőjére nem menne el

2015/03/20

Hatalmas utazáson van túl Bereczki Zoltán, ami lelkileg is sokat jelent neki. Tisztázta magában múltat, és kapcsolatát Szinetár Dórával.

A rajongók még talán most sem tudják teljesen elfogadni, hogy Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra már nem alkot egy párt, de ezt a helyzetet a feleknek is fel kellett dolgozniuk magukban. A színész-énekesnek nagyon sokat segített ebben az, hogy egy hosszú utazáson vett részt az év elején.

Nem volt könnyű, de úgy érzem, egyszer és mindenkorra túl vagyok rajta. Nem akarom ezeket az éveket megtagadni, de már más ember vagyok. Örülök Dóri boldogságának, de például az esküvőjére nem megyek el. Azt hiszem, ez nem lenne jó ötlet. Az utazás alatt egyvalaki hiányzott csak nagyon: a kislányom, Zorka. Persze mindennap beszéltünk, mégis néha borzasztó lelkiismeret-furdalásom volt amiatt, hogy elutaztam. A pozitívum azért az, hogy úgy gondolom, ez az út jobb apává tett. Meg kellett élnünk egymás hiányát, amire eddig nem volt alkalmunk, de ettől erősebb lett a kapcsolatunk” – mondta a Bestnek Bereczki Zoltán.

bereczkiszinetar2
A közös élet már a múlt, de a jó kapcsolat megmaradt

Bereczki úgy érzi, az egyedül töltött három hét sok mindenben megváltoztatta.

Soha életemben nem utaztam egyedül, és meg sem fordult a fejemben, hogy majd fél napot fogok repülni ahhoz, hogy hét időzónával arrébb egy szigeten töltsek három hetet. Erre aztán az év elején sor került. Hirtelen jött az ötlet, hogy elutazzam Balira, és csak akkor eszméltem rá, mire vállalkoztam, amikor pakolni kezdtem a bőröndbe. Fogalmam nem volt, hogy mit kezdek ott magammal, de aztán minden megoldódott, és ma már úgy látom, szükségem volt arra, hogy egy teljesen más környezetben, messze az otthonomtól csak egyedül legyek magammal. Bevallom, néha szorongtam” – tette hozzá a népszerű színész.

Hozzászólások