Így ért véget az Éden Hotel…

Milliókkal távozott Loki és Barbara

2015/05/30

Véget ért az Éden Hotel, a TV2 párválasztós valóságshow-ja, amit a csatorna a két megelőző évadot követően a Viasat3-tól happolt el. A reality-t Costa Ricán forgatták, és jócskán bővelkedett pikáns jelenetekben, hisztiben, taktikában, de szerelem is szövődött játékosok között.

Az ex-pornósként dolgozó Barbara a nyereményét arra költené, hogy új életet kezdjen, és lakást is szeretne venni szerelmével, akivel másfél éve vannak együtt. Loki, akinek a játék alatt voltak merész húzásai, arra költené a pénzt, hogy elkezdje pszichológiai tanulmányait, de a nyeremény 80 százalékát édesanyjának adná. Peti a DJ-karrierjét szeretné beindítani belőle, Laura pedig a modellkarrierje egyengetésére és anyukája támogatására fordítaná a pénzt.

éden hotel döntő

Tagnap este először annak kellett kiderülnie, hogy melyik lehet az a páros, amelyik versenybe szállhat a 20 milliós fődíjért. Peti és Laura, valamint Loki és Barbara küzdhettek meg egykori ellenfeleik kegyeiért. Az ítészek a verseny korábbi játékosai voltak, Nóri, Snezi, Bence és Gyula dönthetett arról, hogy melyik párt támogatják a nyeremény megszerzésében. Miután mindenki elmondta véleményét egykori játékostársaikról, egyesével kellett beállniuk annak a háta mögé, akit támogatni szeretnének. Röpködtek a kritikák és észrevételek. Nóri és Snezi szavazhatott elsőként, mindketten más-más pár mögé álltak be, ekkor tehát még nem lehetett tudni, hogy merre billen a mérleg nyelve.

Bence volt a következő, akinek döntenie kellett. Kíméletlen szavakkal illette mindkét páros tagjait, azt is megjegyezte, hogy Lokit legszívesebben többször is pofán verte volna, végül mégis mellettük döntött. Ezen a ponton tehát még mindig nem lehetett tudni, hogy melyik pár küzdhet meg a fődíjért, minden Gyula döntésén múlott. A fiú végül Petiék mellett tette le a voksát, így döntetlen alakult ki, tehát újabb három egykori játékos bevonására volt szükség ahhoz, hogy eldőljön a verseny. Marianna, Patrik és Orsi voltak azok, akik változtathattak a helyzet kimenetelén. Az utolsó szereplőn, Orsin volt a hangsúly, hiszen neki kellett meghoznia választásával a végső döntést. Néhány másodpercig senki sem lehetett biztos a dolgában, majd a Loki-Barbara páros mellett tette le a voksát.

Izgalmas előjáték után kezdődhetett a döntő, aminek eredményéről már mindenki tudhat: a két versenyző között maximális volt a bizalom, megígérték egymásnak, hogy kitartanak a végsőkig és senki sem fogja eldobni a gömböt. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a két főszereplő 10-10 millió forint nyereménnyel távozhatott a játékból. Nézd meg az utolsó pillanatokat!

forrás: TV2

Olvass még az Éden Hotel izgalmas eseményeiről!

Hozzászólások