Így érzi magát terhesen Kiss Ramóna

Barátnőjéhez fordult segítéségért

2015/11/10

Kiss Ramóna szabályosan a terhesség tüneteit produkálja. Fáj a háta a hasa cipelésétől, fáradékony és állandóan az evésen jár az esze. A Barátok közt színésznőjének a barátnője segít.

Bébibumm a sztárvilágban! A TV2 előadói közül hárman is a szülői szerepre készülnek, hiszen Pásztor Anna második gyermekét várja, Majka párja, Dundika is áldott állapotban van, és alig néhány napja jelentette be terhességét a mindössze 21 éves Csobot Adél. A konkurens csatornánál pedig éppen a bájos színésznő, Kiss Ramóna készül az anyaszerepre. Az ő esetében azonban ez a kifejezés a szó legszorosabb értelmében véve csak egy szerep.

Kiss Ramóna új frizurával (fotó: Facebook)

Rami az általa megformált karakter, Zsófi bőrébe bújva próbálhatja ki, milyen is az, terhesnek lenni. A színésznőnek hétről hétre szépen növekszik a pocakja. Mintha csak a valóság elevenedne meg a képernyőn! “Az öltöztetőnők külön nekem készítik a pocakot. Mivel sajnos saját tapasztalatom még nincs, ezért a barátnőmhöz fordultam, hogy lásson el tanácsokkal. Döbbenetes, de amint fölkerül a has, és eltelik egy bizonyos idő, elkezd fájni a derekam, fáradékony le­szek, és csak azon járnak a gondolataim, hogy mit egyek. A kollégáim nevetnek rajtam, és ilyenkor emlékeztetnek, hogy „Rami, nem vagy terhes!” – árulta el a színésznő a Borsnak, hozzátéve, ilyenkor még a testtartása is egészen megváltozik.

Mivel Ramóna még nem tapasztalhatta meg az anyaság örömeit, ezért barátnője segít neki, aki viszont éppen gyermekét várja. Bár a színésznő szeretett volna maga is fiatal anyuka lenni, eddig erre nem volt lehetősége. A 30 éves Rami ugyan nincs lekésve semmiről, de azért álmokat szövögetni és a jövendőbeli gyermekről ábrándozni nála is ér! “Én követtem volna a szüleim példáját, már húszévesen édesanya szerettem volna lenni, de ember tervez, Isten végez. Nincs kitűzve, hogy mikor szeretnék saját babát, nem tudok évet mondani. Ahogy az élet hozza… Az biztos, hogy a karrierem miatt nem mondanék le egy babáról” – mondja Kiss Ramóna, aki nemcsak a képernyőn, de a színpadon is megállja a helyét.

Kiss Ramóna mesél gyerekvállalásról és a női szerepek megéléséről, miközben a színpadon újabb kihívás elé állítja, elsősorban saját magát, hiszen énekelnie kell az egyébként prózai színésznőnek. Ramóna a világhírű Grease című musicalben kapta meg a vadóc falkavezér, Rizzo szerepét. Olvass tovább!

KissRamona

Hozzászólások