Így fehérítsd ki a körmödet

Tégy a sárga, ápolatlan körmök ellen!

2014/09/12

Számtalan oka lehet a körmök sárga színének, azonban könnyedén tehetünk azért, hogy visszanyerjék eredeti, fehér színüket. Néhány hét alatt búcsút mondhatunk az elszíneződéseknek!

1. Citromlé

Egy csésze citromlevet egy csésze vízzel keverj össze egy közepes méretű edényben, majd áztasd benne körmeidet körülbelül negyed óráig! Hetente legalább kétszer ismételt meg ezt a folyamatot! A gyorsabb regenerációért a citrom héjával be is dörzsölheted a körmöd, és a körülötte lévő bőrrészt.

lemon

2. Szódabikarbóna

Eleink számára sosem volt kérdés: a szódabikarbóna természetes fehérítő. Ismét végy elő egy edényt, keverj össze benne azonos mennyiségű vizet és szódabikarbónát! A keverékkel dörzsöld be a körmeidet, és hagyd rajta közel fél órát! Végül öblítsd le a kezed tiszta vízzel!

szodabikarbona

3. Fogkrém

A fogkrémet eredetileg a fogak ápolására vásároltuk, azonban szükség esetén a körmünk fehérítésében és a segítségünkre lehet. Fogkefével vidd fel a fogkrémet a sárga részekre, és ahogy a szódabikarbónás kezelésnél, ezután is öblítsd le a kezed a végén.

fogkrém

4. Fogsortisztító tabletta

Két tablettát oldj fel egy közepes pohár vízben, majd vattapamacs segítségével vidd fel a folyadékot az elsárgult részekre! Legalább 10 percet hagyd hatni a keveréket, majd langyos, folyó vízzel mosd le!

aztatas

5. Sütőpor és citromlé

Egy evőkanál sütőport, és egy evőkanál citromlevet keverje össze egy kis bögrében! A mixet vattapamaccsal vidd fel a körmödre! Pihentesd a kezeden a folyadékot 10 percig, majd öblítsd le langyos vízzel!

Whitening3

Hozzászólások