Így fenyegette meg az apa a gyerekeit!

A fegyelmezés radikális, modern eszközei

2015/11/27

A gyereknevelés eszközei rengeteget változtak az elmúlt évtizedekben. Tudja ezt a történetünkben szereplő apa is. Így nem az ő fiatalkorában divatos nadrágszíjhoz vagy sodrófához nyúlt, hanem még ezeknél is szörnyűbb módon büntette gyerekeit!

 

A Redditre feltöltött kép az újhullámos gyereknevelés etalonja. A labuzan név mögött megbúvó apa és géniusz megelégelte, hogy gyermekei minden alkalommal maguk mögött hagyják a mosatlan edényeket. Ezért az apa álcáját viselő lángelme nemes egyszerűséggel egy fenyegető üzenetet hagyott számukra. Ez a levél azonban nem testi fenyítést, szobafogságot vagy zsebpénzmegvonást helyezett kilátásba. Az apa ennél sokkal drasztikusabb büntetést ígért: letiltja a wifit és a mobilnetet!

fenyegetés
Forrás: Reddit

“Nem tudom, ki vagy. Nem tudom, mit akarsz. Ha házvezetőnőt akarsz, aki feltakarít utánad, elárulhatom, ezt nem teszem. Viszont rendkívül különleges képességekkel rendelkezem. Olyan képességekkel, melyeket egy nagyon hosszú élet alatt szereztem. Olyan képességekkel, amelyek az otthoni wifi rendszer és mobilnet szakértőjévé tesznek. Ha feltakarítod a konyhai mocskot, azzal vége is lesz. Nem foglak keresni. Nem foglak üldözni. De ha nem teszed, megkereslek, megtalállak… ÉS LEKAPCSOLLAK!

Ugye ismerős a szöveg? Igen, az Elrabolva-trilógia ikonikus idézetét formálta át a zord apa igényei szerint. A kép emberek ezreit mozgatta meg az oldalon, és százezreket, ha nem milliókat ért el. Az értelmi szerző, labuzan később egy bejegyzésben írt gyerekeiről:

“Valójában a gyerekeim egész összeszedettek. Az idősebb egy szemeszterrel hamarabb elvégezte a gimnáziumot, utána pedig heti 30 órás munkát szerzett, hogy félretehessen az egyetemre. A fiatalabbiknak minden érettségitárgyból 3,95-ös átlaga lett, és nyáron szintén heti 30 órában dolgozott. Ha az élet “nagy dolgairól” van szó, akkor jól teljesítenek. Csak kib***ott trehányak.”

Kép: GettyImages

Hozzászólások