Így fest 826 nap után kábítószer nélkül

A fiatal lány legyőzte az alkoholizmust, és komoly átváltozáson ment át

2016/09/14

Egy fiatal lány leküzdötte a kábítószer függőséget, és 826 napja nem nyúlt heroinhoz, mindezt a lánya érdekében. Átváltozásán te is meg fogsz lepődni!

Ritka dolog, hogy a Reddit sokat látott népéből egyetlen kép akkora érdeklődést vált ki, mint ez. Mégis, az egyik legnagyobb weboldal szinte egy emberként kapta fel u/DisregardThisOrDont történetét, aki a kábítószer függősége miatt majdnem mindenét elvesztette. 

A felhasználó elsőre nem sok magyarázatot adott a képhez, a címben csak “826 nap józanságról” volt szó, így sokan azt hitték, az alkoholtól szabadult meg. Végül a rengeteg üzenet, hozzászólás és megosztás hatására többet is mesélt. Több mint két éve, 2014. júniusában került börtönbe, 36 napra. Az eset következtében azonban elvették tőle kislányát, aki az édesanyjához került. Ez annyira kikészítette, hogy bár többször is bántalmazta őt, mégis az akkori barátjához fordult megoldásért. Ő a heroint javasolta, a fiatal lány pedig belement. Nyolc hónapon át naponta nyúlt a szerhez, végül attól a bírótól kért segítséget, aki a lánya gyámságát felügyelte. Először a megyei börtönbe került, végül az állam legjobb rehabilitációs központjába. 

Bár a leszokás, az elvonási tünetek leküzdése nagyon nehéz volt, a lány már úgy tekint az egészre, mint egy rossz álomra. Volt barátjával végleg megszakította a kapcsolatot, és rendbe hozta az életét. Történetét azért osztotta meg a világgal, hogy ezzel is segíthessen másoknak, akik jelenleg is a függőség elleni harcukat vívják.

Here is what 826 days sober looks like. Left is me June 11th 2014, on the right is me today. Recovery is possible! from pics

Hozzászólások