Így flörtölj a Szigeten!

Tanácsok lányoknak, hogyan hódíts a fesztiválon

2014/07/16

Múlt héten ért véget a Balaton Sound és biztosak vagyunk benne, hogy sok flört és szerelem szövődött a fesztiválon. Ezek az események tökéletesek arra, hogy elkezdj egy nyári flörtöt vagy éppen megtaláld a nagy Ő-t. Persze fontos, hogy milyen a hozzáállásod, a magabiztosságod és az is, pontosan mi hiányzik az életedből: egy könnyű flört vagy a vad romantika… Tehát légy bátor és flörtölj a Szigeten!

1. Légy spontán és trükkös!
Megtetszett egy fiú a tömegben vagy a Sziget bármely pontján és fel szeretnéd hívni magadra a figyelmet? Nem kell más, csak egy Sziget programfüzet és ártatlan tekintet. Menj oda hozzá és játszd el, hogy eltévedtél és nem tudod, hogy juss el a következő koncert helyszínére. Beszélgetés közben már szinte bármilyen témát fel tudsz hozni, amivel felhívhatod magadra a figyelmet. Sződd bele a beszélgetésbe a kedvenc zenekarod, aki fellép a fesztiválon vagy éppen tűnj nagyon elesettnek és kérd meg, hogy kísérjen el a koncert helyszínére!

2. Taníts meg egy külföldit magyarul!
Ha nem tudod, hogyan add tudtára egy külföldi fiúnak, hogy tetszik, akkor a legegyszerűbb, ha mellé állsz a pultnál és amikor kér valamit a pultnál, felajánlod neki, hogy az alap mondatokat megtanítod neki. Ez nemcsak kapcsolatfelvételre ad lehetőséget, de figyelmes dolog is, amit a fiúk általában értékelnek. A nyelvlecke sok vicces pillanatot okozhat, amivel oldjátok az ismerkedés első perceit. Ha már elkezdődött a folyamat, akár arra is megkérheted, hogy anyanyelvén neked tanítson valamit és innen már csak egy kis ugrás a flört.

Flört

3. Hívd fel magadra a figyelmet!
Saját példámból tudom, hogy minden évben veszek magamnak olyan kiegészítőket vagy ruhákat, amiket kizárólag fesztiválokon hordok. Lehet túl színes, csillogó vagy éppen bohókás, az biztos, hogy ezen a fesztiválon szinte minden megengedett természetesen a jó ízlés határain belül. Szerezz be egy szuper kalapot – ami napsütés esetére is tökéletes – vagy dobd fel a szetted bármilyen feltűnő kiegészítővel légyen az egy stílusos legyező vagy ékszer. Ne feledd, ide – szinte – minden megengedett!

flört12

4. Játssz!
Keress olyan helyszíneket, ahol alkalmad nyílik játszani, sok ilyen helyet találsz a Civil Faluban. Vegyél részt akár egy kézműves foglalkozáson vagy bármilyen játékon, biztos, hogy hamar új barátokat szerzel magadnak! Játék közben sokkal oldottabb az ember, főleg ha valamilyen ügyességi vetélkedőre vagy versenyre nevezel be. A sportversenyek kiváló alkalmat adnak, hogy új fiúkat ismerj meg, de flörtölhetsz akár a pálya széléről is.

Hozzászólások