Így forgass házipornót!

Eláruljuk, hogyan tedd és ne tedd!

2015/01/26

Te is eljátszottál már a gondolattal, hogy mi lenne, ha forgatnál a pasiddal egy házipornót? Most eláruljuk az alapszabályokat, hogy mivel teheted jobbá és mivel szúrhatod el – akár az életedet is örökre.

Általában a férfiak szokták inkább arra kérni partnerüket, hogy forgassanak közösen házipornót, amelyet bármikor visszanézhetnek egyedül is.

Akkor is, ha szerelmük távol van és éppenséggel nem egy másik pornót néznének, hanem a sajátjukat. Ha úgy érzed, szívesen részt vennél egy ilyen szexi közös filmben, előbb gondolkodj el néhány alapvető részleten.

iStock_000023425934_Small

Nem mellékes például az, hogy mennyire komoly és erős a kapcsolatotok, mert sajnos nem egyszer hallhattuk már, hogy a sértett, megbántott fél kiszivárogtatta a videót vagy épp a fotókat és az nem épp kellemes.

A sztárok közül is többen kerültek cikis helyzetbe, amikor vagy az exük vagy éppen egy ügyes hacker felrakta vagy feltörte az internetre fotóikat, filmjüket. Ilyen sorsra került többek között Paris Hilton, Kim Kardashian, Jennifer Lawrence vagy éppen Rihanna.

iStock_000023389003_Small

Hogy mindezt elkerüld, első lépés a fent említett biztonság-érzet a párod mellett, a második pedig, hogy lehetőleg az arcod ne legyen felismerhető. Örökre tönkreteheti a karriered és akár az egész életed, ha idegen kezekbe jut a felvétel.

Egy másik opció, hogy felveszitek a filmet a te telefonoddal, néhányszor megnézitek, majd törlöd, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön.

Hozzászólások