Így gyorsítsd fel a mobilodat!

Új, ingyenes telefon applikációval optimalizálható a működése

2014/10/10
Így gyorsítsd fel a mobilodat!

Mindannyian észleltük már, hogy a napi használat során – különösen, ha több program is fut egyszerre – lelassul az okos telefonunk. Vannak különféle tisztító, optimalizáló programok, amelyek a készülék működését javítják – íme egy, amellyel felgyorsíthatjuk, sőt biztonságosabbá is tehetjük azt.

A nevezett program a DU Apps Studio ingyenes appja, a DU Speed Booster, amely javít a telefon működésén és egy könnyen áttekinthető, egyszerű navigáció van hozzá.

Ez nem egyszerűen program, hanem tulajdonképpen egy teljes értékű telefon menedzser, amely a készülék működésébe több ponton avatkozik be. Legfontosabb tulajdonsága, hogy a készülék sebességét mintegy 60 százalékkal növeli.

 158675188

A program funkciói ellenőrzik a háttérfolyamatokat, leállítják a feleslegesen futókat, megtisztítják a memóriát, amire azért is van nagy szükség, akárcsak a számítógépeknél, mert a különféle telepített, majd törölt alkalmazások gyakran hagynak maguk után szemeteket, a helyet feleslegesen foglaló állományokat. Egyetlen érintéssel tisztítható a telefon cache-e, amivel szintén a gyorsabb működést segítjük elő.

A játékokat kedvelőknek készült a Game Booster funkció, amely automatikusan felismeri, ha játszanak a telefonon, és úgy optimalizálja a játékot, hogy az minél simábban fusson. Miután már minden rendben van a telefonon, érdemes megvizsgálni a hálózati kapcsolatokat is: a Speed Test funkció segítségével gyorsan tesztelhetjük mobil szolgáltatónk hálózatát, a le- és feltöltési sebességeket.

Pedig már csak kellemes ráadás, hogy az appnak köszönhetően még biztonságban is érezhetjük telefonunkat, ugyanis az alkalmazásnak antivírus funkciója is van.

A DU Speed Booster 17 nyelven érhető el, de magyarul nem. (forrás: HVG)

Hozzászólások