Így húzza csőbe Ördög Nórit a kislánya

Mici megkapja, amit akar

2015/11/11

A Nánási gyerekek igazi csibészek: Mici alig múlt két éves, máris tudja, hogyan kapjon meg mindent, amit akar!

Ördög Nóra kislánya máris nagyon rafinált: úgy tűnik, hogy amit Mici meg szeretne kapni, azért bármire képes. Miután hamarosan itt a Mikulás, Mici már el kezdte nézegetni, mit is kérhetne. Talált is magának babát – rögtön ötöt, és bár Nóri megmondta neki, hogy a Télapó csak egyet hoz, ügyesen kitalálta, hogy szerezhetne meg mindent, amire szüksége van.

„Valamelyik nap elcsíptem, ahogy épp nagy elánnal magyarázza Palkó unokatestvérének, hogy hogy is lesz itt a helyzet a babákkal. Persze megint vagy 5 hercegnőt mutat neki, hogy ő ezeket kérné, mire Linda visszakérdez: De Mici, a Mikulás nem csak egyet hoz? De – jön a határozott felelet – , ezt a másikat meg majd apa veszi, a harmadikat anya, a negyediket a papa, és így tovább. Vagyis arra már volt esze, hogy tulajdonképpen mindenkitől be lehet vasalni egy ígéretet egy-egy babára, és akkor a nap végén mégiscsak meglesz a teljes kollekció” – írta Nóri a Kisfelfedezőblogon.

Megint írtam az én kis drágáimról! Olvassátok szeretettel! :)http://kisfelfedezo.hu/2015/11/11/okoskaim/

Szerző: Ördög Nóra2015. november 11.

Miközben Mici már az üzleti érzékét fejlesztgeti, Venci is egyre jobban felzárkózik nővére mögé: bár szókészlete még csak a nem, az anya és az ezt szóból áll, szuper megfigyelő.

„Venci a múltkor nagyon meglepte anyukámat, amikor megkérdezte Micit, hogy esetleg nem látta-e a TV távirányítóját. Mici nem látta, de egy perccel később megjelent Venci – kezében a kapcsolóval, és odatette a nagymama elé… Vagyis az én okos kisfiam csendben játszogatott valami mással, de közben figyelte a párbeszédet, megértette, hogy miről van szó, tudta, hogy hol kell keresni, de a megfelelő pillanatban hozta, és odaadta a nagymamának” – írta blogján a büszke anyuka.

Olvass még Ördög Nóráról!

Hozzászólások