Így izgassátok egymást munka után

Gyengédség vagy vad szex? Minden kiderül!

2015/02/25

Te hogy szereted a szexet munka után, fáradtan? Összebújósan, vagy vadul? Hétvégén? Olvasóink elmesélték az élményeiket.

Zoli, 32 éves
A lányok szerintem a romantikára vágynak, az szerintem a férfiak álma, hogy a férfi amint hazaér, azonnal nekiesik a nőnek vagy épp fordítva. A nők szeretnek szép fehérneműben lenni és én is szeretem rajtuk a csinos, csábos darabokat. Én hiába vettem a barátnőmnek, gyorsan lekerült, bár ennek felettébb örültem.
Mostanában annak is örülök, ha tudunk szeretkezni, a hosszabb összebújásra inkább marad a hétvége, ott is délelőtt ideálisabb a pihentetőbb egymásra hangolódásra.

83110495


Zsuzsi, 27 éves
Hangulatfüggő, szerintem ahogy indul, úgy folytatódjon. Egy zúzós szex pont jó kis levezetés az egész napos feszültség után. A romantikus szeretkezés akkor esik jól munka után, ha eleve oltalmazásra vágyom, szomorú vagyok vagy ha épp nem úgy alakultak a dolgok és az élethez sincs kedvem, akkor nagyon jól jöhet egy gyengéd összebújás.
A hétvégi reggeli szex, amikor hallod, hogy a párod bemegy a fürdőbe, kicsit pihengetsz még az ágyban, majd jön frissen, illatosan megcsókol, és akkor ez az eufória, és érzed, hogy mi vár rád és van időtök rá és nem kell rohanni… nincs is ennél jobb.

452571027

Laci, 40 éves
Egy fáradt munkanap után a könnyedebb szex jobban esik, de ha valamilyen sikere volt a páromnak fel van pörögve, akkor nem a gyengédséget szereti jobban, hanem a vadságot, a kicsit durvább együttlétet. Amikor nagyon rossz napja volt és nyűgös, akkor a legjobb megoldás, ami mindig beválik: a közös fürdőzés, lágy, relax zene hallgatása és akkor a szerelmeskedés is inkább könnyedebb, finomabb.
A legjobban a baby dollt szeretem harisnyakötős megoldással, combfixszel, a franciabugyit is imádom, nagyon szexi és sejtelmes a kis csipke rajta, sokkal izgatóbb hatással bír, mint a tanga.
A hétvégi összebújás abszolút hangulatfüggő. Két gyerek mellett már az extrém szex, ha van, de amikor időnk engedi, mi nagyon szeretjük azt a fajta együttlétet, amikor ki se bújsz az ágyból, pizzázol, filmet nézel, újra összebújtok.

 

Hozzászólások