Így izgulták végig a sztárok a Super Bowlt

Meglepően kevés celebet vonzott az esemény

2019/02/04

Vasárnap Atlantában csapott össze a New England Patriots és a Los Angeles Rams. Erre a meccsre pedig a sztárok is kváncsiak voltak.

A foci szuperdöntője, vagyis a Super Bowl akkora eseménynek számít az Egyesült Államokban, hogy már hónapokkal előtte mindenki azon izgul, melyik sztár lép majd fel a meccs félidei szünetében, vagy hogy milyen különleges reklámokat, előzeteseket lehet majd látni a reklámszünetekben.

Az idei Super Bowl viszonylag kevés hírességet vonzott, de azért így is akadtak, akik izgultak a meccs alatt…

Gisele Bündchen nem csak szimpla foci-imádat miatt nézte végig a vasárnapi Super Bowl-t. A modell férje ugyanis Tom Brady, a New England Patriots játékosa, akik egyébként meg is nyerték a döntőt.

 

Gisele Bündchen (@gisele) által megosztott bejegyzés,

 

Gisele-hez hasonlóan a helyszínen drukkolt férjének a szintén modell Behati Prinsloo is, aki nem más, mint a Maroon 5 énekese, vagyis Adam Levine – ők voltak az idei félidei show egyik sztár-fellépője.

Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) által megosztott bejegyzés,

 

És természetesen ott volt Kylie Jenner is, hisz Adam mellett az ő pasija, Travis Scott is fellépett. A legjobb az egészben viszont egyértelműen az volt, hogy a műsort nem csak Kylie, de közös kislányuk, az egyéves Stormi is végignézte.

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

A sztárok feleségein és barátnőin kívül az idei Super Bowl egyébként meglepően kevés celebet érdekelt. A stadionban is mindössze Jon Bon Jovi, Kevin Hart és Jamie Foxxszurkoltak a csapatoknak a hírességek közül.

forrás

Hozzászólások