Így kell lányokat fogdosni!

Smooth criminal?

2016/04/27

Természetesen nem felszólításnak szántuk a címet. Egy hölgyet csak akkor szabad megérinteni, ha ő is akarja. De ha parasztba’ akarod tolni, akkor így tedd!

Minden férfival előfordul időnként, hogy jártában-keltében találkozik egy hagymafenékkel. Ez azt jelenti, hogy annyira jó, hogy amikor ránézel, sírsz a gyönyörtől. Ilyenkor persze sokak fejében megfordul, hogy szívesen meg is fognák. No de az nem megy olyan egyszerűen!

Fogdosni alapból nem igazán illő, egyszerűbben fogalmazva tapló dolog. A nyílt utcán rámarkolni valakinek a hátsójára még akkor is zaklatás, ha valóban egy hagymafenékről van szó. Ha viszont nagyon nem tudod megállni, hogy ne érintsd meg A Popsit, akkor legalább csináld rafkósan, mint a srácok az alábbi videóban!

A dolog szomorú része az, hogy manapság rengeteg férfi igazából nem is vágyik többre ennél, mondom ezt férfiként. Talán a felgyorsult világ hibája, hogy sokan már csak a könnyű meneteket és a gyors numerákat keresik ahelyett, hogy normális kapcsolatot alakítanának ki egy normális lánnyal.

Pedig higgyétek el nekem, egy jó kis “Hubertus-reklámos” ismerkedésnél nincs is jobb dolog a világon!

Hozzászólások