Így készül Majka kisfia szülinapjára

Csak Curtis nehogy megint lebukjon!

2014/11/06

Nagy buli készül Majkáéknál, hiszen az énekes kisfia november 11-én lesz három éves. A család mindig megadja a módját az ünneplésnek, ezért Mickey egeret is meghívták a babazsúrra.

Majka barátja, Curtis már gyakorlott a beöltözésben, hiszen tavaly is ő vállalta be a Disney sztár szerepét, de idén remélhetőleg nagyobb sikert arat.

Tavaly is Curtis volt a Mickey egér, már nagyon gyakorlott benne, úgyhogy valószínűleg idén is ő fog beöltözni. Viszont most egy kicsit jobban figyelünk a részletekre, akkor ugyanis szinte azonnal lebukott, mert a kisfiam felismerte. Emellett feldíszítjük a lakást lufikkal és Disney-s zászlókkal – neki ez a nagy kedvence, és mivel ezt akarja, ez lesz. Nagyon sok olyan barátunk van, akiknek szintén van gyerekük, eljönnek ők és buliznak egy kicsit a kölykök” – mesélte Majka az RCNewsnak.

Curtis lesz a sztárvendég Marián szülinapján
Curtis lesz a sztárvendég Marián szülinapján

Majka a Sztárban sztár zsűrije után a Rising Star műsorvezetője lesz, és bár tapasztalt tévésnek számít, ő is küzd a lámpalázzal. Van azonban egy-két trükkje, amivel legyőzi az izgulást.

„Épp azt beszéltük Nórival, hogy mindketten nagyon parázósak vagyunk, úgyhogy mindketten izgulunk az élő adások előtt. De vannak olyan médiaszereplők, akiken ez annyira nem látszik, és a beszédközpontjukat nem támadja meg ez a dolog. Én is mindig nagyon izgulok, de azt mondják a szakmabeliek, hogy amikor ez eltűnik, akkor kezd gond lenni. Van néhány praktikám arra, hogy egy kicsit oldjam a feszültséget: a Rising Star adásai előtt például rágyújtok – pedig egyébként nem dohányzom, sőt csípőből elítélem. A Sztárban sztár előtt pedig meg volt engedve, hogy egy korty itallal nyomjam el a lámpalázam – úgy tűnik, engem a káros dolgok nyugtatnak meg” – mesélte nevetve Majka.

Hozzászólások