Így készült a Kasszázs Erzsi reklám-beszélgetés Balázs Andival

Minden, amit tudni akarsz Kasszás Erzsiről

2018/02/15

A mostani cikk igencsak rendhagyó lesz, hiszen betekintést adunk nektek a kulisszák mögé. A téma: hogy készült a CBA nagysikerű reklámja? 

Ebben a félévben még az egyetem padjait koptatom, így igencsak örömmel tölt el mikor valami érdekesnek ígérkező előadással szeretnének minket órára csalogatni. Nos, a mai beszélgetés nem csupán annak ígérkezett, mint kiderült –és ezt most veletek is megosztom- az is volt. Mindemellett hasznos volt, és könnyesre nevettük magunkat Balázs Andi történetein.

balazs andi

A színésznő azzal kezdte történetét, hogy ő megfogadta, hogy sosem vállal reklámszereplést. 2016 márciusában azonban minden megváltozott, mikor meghirdették a szereplőválogatást a CBA reklámjához. Andi márciusban elment a válogatásra, majd szeptemberig semmi hír nem érkezett.

 “Megmondom őszintén, el is felejtettem, hogy jelentkeztem, így amikor felhívtak, hogy megkaptam a szerepet azt se tudtam miről van szó! A reklámot rengeteg pszichológiai vizsgálat előzte meg, a lényege az volt, hogy valamilyen érzelmet váltson ki a nézőkből. Mindegy, hogy utálják, szeretik vagy éppen felháborítónak tartják, csak jegyezzék meg.”– meséli Andi.

28109622_2019261844756638_1766469619_n

 A Kasszás Erzsi reklámnak köszönhetően 12%-os növekedést ért el a CBA. A boltok a meghirdetett road shownak köszönhetően tisztábbak lettek és jobb minőségű zöldségek, gyümölcsök kerültek a üzletekbe.

 

“A road show első állomása Veszprém volt, azt hittem eljön majd legalább 16 ember. Ehelyett mikor kiszálltam a buszból, 480 ember kezdett el rohanni felém. Az operatőrünk rendesen rosszul lett, ugyanis tömegiszonya van. Sok-sok levelet kapok, vannak rajongók, udvarlók, sokszor kapok pikáns fotókat a férfiak altájáról…Olyanok, akik utálnak és még sorolhatnám. (Itt Andi elmesélt nekünk rengeteg sztorit, de képtelenség lenne visszaadni a hangulatát.) Az egyik állomás Cegléd volt. Ezelőtt kaptam egy levelet egy anyukától, hogy a kislány imád engem és nem eszik húst, így hozzám fordulna, hogy csináljak valamit. Na most a road show ezen állomásán én, mint a Mikulás magamhoz hívtam a kislányt, megkérdeztem, hogy mizu ezzel a dologgal. Elmesélte, hogy egy disznóvágáson hallotta, ahogy sír a malac, ezért nem szeretne többé húst fogyasztani. Elmondtam neki, hogy a husi nagyon fontos része az étkezésnek, mert ha nem eszi meg orvosi beavatkozások várnak rá. Beszélgettünk még egy kicsit, majd hazamentek. Nem sokkal később az anyukája küldött egy képet, amin a kislány nagy mosollyal eszi a rántotthúst. Rengeteg pozitív visszajelzést kapok, hogy inspirálok másokat, például olyanokat, akik nincsenek megelégedve a külsejükkel. Sokan a reklám miatt jöttek el színházba, hogy megnézzék ott hogy szerepelek, ezáltal pedig megszerették a színházba járást. Szeretem jó dolgokra fordítani az ismertségemet.”– zárta le Andi a történetét.

 Az előadás hangulát igencsak nehéz lenne visszaadni, de mióta egyetemre járok bizton állíthatom, hogy a legélvezetesebb órát töltöttem el itt. Hálásak vagyunk, hogy ellátogatott hozzánk!

Hozzászólások