Így készült a Trónok Harca legnagyobb csatája

Ha azt hitted, az egészet számítógép generálta, meg fogsz lepődni

2016/06/20

Napjaink legnépszerűbb sorozata eddig is sokszor ejtett minket ámulatba, a Trónok Harca azonban minden eddiginél nagyobb csatát eredményezett. Mutatjuk, hogy készült!

Még a szerkesztőségünkben is vannak olyanok, akik nem nézik a sorozatot, mégis minden részletével tisztában vannak. A Trónok Harca annyira megkerülhetetlenné vált napjainkban, hogy az is tud róla, aki nem akar. Azok pedig, akik tudni is akarnak, lényegesen többen vannak – ez a cikk pedig nekik szól.

Eddig is láttunk már grandiózus összecsapásokat a sorozatban, legyen szó seregek megütközéséről vagy egy-egy párbajról (lásd a Hegy kontra Vipera meccset). Az utóbbi részek azonban felvezettek egy minden eddiginél nagyobb ramazurit, ami talán az eddigi legepikusabb volt a sorozatban. Mi pedig megmutatjuk nektek, hogyan is készült ez az ütközet (amit valószínűleg sokszor vissza fogunk még nézni).

FIGYELEM! 

A videó nem kicsit spoileres, így akik nem látták az utolsó részeket, azok semmiképp se nézzék meg, vagy ha mégis, hát minket ne szidjanak utána. Szóltunk előre!

Hozzászólások