Így lehet dús és telt ajkad könnyedén

Házi praktikák plasztika nélkül

2014/11/02

Angelina Jolie óta tudjuk, hogy a telt, formás ajkakért rajong fél világ, hiszen a szépséges színésznő nagyrészt ajkainak köszönheti hírnevét. Most megtudhatod, hogyan dúsítsd otthon az ajkad, plasztikai beavatkozás nélkül.

A színésznő előtt is voltak természetesen olyan sztárok, akik szépen ívelt ajkukat vetették be egy-egy szerepért vagy férfi meghódításáért, de ahogyan Jennifer Lopez divatba hozta a nagy feneket, úgy Angelina Jolie a vastag ajkat. Namármost, nem árulunk zsákbamacskát: ha ajkunk vékony, vagy csak jóval vékonyabb Jolie ajkánál, csakis esztétikai beavatkozással lehet akkorára növelni, de mielőtt elszaladnánk egy sebészhez, nem árt tudni, hogy olyan biztos, hogy nem lesz.
Akkora lehet, de olyan nem. Hiszen Angelina szája természetes, és ha akkora méretet szeretnénk, csakis egy deformált, kifeszült, hurka lehet a végeredmény, ami inkább taszító, mintsem szexi.

Mégis, ne szomorkodjunk, hiszen egyszerű házi praktikákkal is lehet életteltelibb, dúsabb ajkunk.

angelina-jolie-181260

Hogyan?

– Minden reggel fogmosás után kend be az ajkadat vékonyan mézzel és még a vizes fogkevével nagyon óvatosan masszírozd bele a bőrbe. A fogkefe serkenti a vérkeringést, ezzel vérbővé teszi ajkad, aitől teltebb lesz. A méz bejut a hámrétegbe és feltölti.
– Arckrémedből vegyél ki egy keveset egy pici tégelybe, amelybe keverj nagyon kevés, késhegynyi chillit. A paprika szintén vérbőségfokozó.
– Ma már lehet kapni ún. lip plumper ajakápolókat, amelyek használatával szintén hozzájárulsz a teltség fokozásához. – Amikor hidratáló pakolást használsz, kend az ajkadra is, így – ahogy az arcbőröd – az ajakad is puhább, teletebb lesz.
– A világos színű ajakfények mindig teltebbnek mutatják az ajkakat.

 

Hozzászólások