Így lehet saját LEGO figurád!

Itt a lehetőség, hogy nyilvánosan játszhass magaddal

2016/01/04

Az Etsyt a legtöbb esetben ékszervásárlásra használjuk, pedig megannyi kézzel készített dolgot találhatunk rajta. Vagy 3D nyomtatóval készítettet, jelen esetben személyre szabott LEGO figurát!

Mint azt már régebbi cikkünkből tudhatjátok, a LEGO kicsi korunk óta közel áll a szívünkhöz. Sőt, bizony még emlékszem rá, hogy hány álmatlan éjszakám volt amiatt, hogy nem volt figurám, amivel azonosulni tudtam volna! Jól sejtitek, egy sem. Viszont tényleg sokszor képzeltem magam fröccsöntött hőseim helyébe. Nos, a Funky3dFaces segítségével ez mára már nem csak képzelgés lehet!

Fotó: Etsy/Funky3DFaces

Néhány évet lehúztam gépészként, és rengeteg egyéb mellett a 3D nyomtatás szépségeiről is tanultam egyet s mást. Mindig is érdekelt a téma, és mint sokan mások, a jövő technológiájának alapjának tartom. Az pedig, hogy ehhez hasonló mókákat is el lehet vele követni, külön piros pont neki.

A Funky3DFacesnek pedig azért, mert forradalmasítja a magunkhoz nyúlás fogalmát. Már attól is kifejezetten menőnek érzem magam, mikor előhúzom a zsebemből a Chewbaccás LEGO kulcstartómat, de ha saját magam kicsiny mását ránthatnám elő, szinte biztos, hogy imádnának a nők. Vagy nem. 

Fotó: Etsy/Funky3DFaces

Persze semmi sincs ingyen, ahogy ez sem: a kis fejecske elkészítése picivel több, mint 10.000 jó magyar forintba kerülne. Első hallásra valószínűleg mindenki húzza a száját, de tegye fel a kezét, aki nem szórt ki ennél is többet ennél is nagyobb baromságra!

Ha kedvet kaptál hozzá, hogy saját LEGO másoddal szórakozz, ne habozz! ITT meg is rendelheted!
Hozzászólások