Így lehetsz 74 évesen is stílusikon

2019/10/21

Első sorban nem árt, ha Helen Mirrennek születtél, de ha ez nem sikerült, még akkor is nagy esélyed van rá, hogy idős korodban is divatos, stílusos és életteli maradj, ha követed a színésznő példáját.

Szépsége egyik legnagyobb titka, hogy rendkívül energikus és pozitív kisugárzású hölgy, aki büszkeséggel és elegánsan viseli a korát. Életvidámsága olyan ragyogást kölcsönöz neki, amivel szemtelenül letagadhatna egy huszat is abból a 74-ből. Helen Mirren nem fél az öregedéstől, és büszkén vállalja azt, ahogyan az évek átszabták külsejét.

A természetes szépség híveként büszkén mutatja meg ráncait, ősz haját és több interjúban is elárulta, hogy cseppet sem fél az idő múlásától, mitöbb kifejezetten élvezi azt. Az Allure magazinnak azt mondta, hogy szerinte, az öregedésgátlás szót ki kellene törölni a köztudatból, és helyette az egészséges öregedést használni.

Loreal2809d

“Az édesanyám egyszer azt mondta: „Soha ne aggódj az öregedés miatt! Tudom, hogy a 45 éves korról 25 évesen azt gondolod: Úristen! Mégis ki akar 45 lenni? De az egészben az a csodálatos, hogy amikor tényleg 45 éves leszel, akkor rájössz, hogy ez mennyire jó, és soha többet nem akarsz 25 lenni”.” – mesélte a Vogue Magazinnak, édesanyja gondolatait a színésznő.

“Meg kell, hogy mondjam, teljesen igaza volt. Minden kornak megvannak a maga előnyei és hátrányai. De a legtöbbször rájössz, hogy nem akarsz visszamenni, hanem pontosan ott akarsz lenni, ahol most vagy, annyi tapasztalattal, amennyid most van… Vagy fiatalon halsz meg, vagy öregszel. Ez a valóság. Én sosem akartam fiatalon meghalni. Túlságosan is kíváncsi vagyok az életre… Csak el kell fogadnod, hogy megtörténik, hiszen ez az élet természetes körforgása. Mindenkivel megtörténik a bolygón” – tette hozzá.

Töretlen bájjal gyönyörködteti rajongóit, olyan értéket képviselve, melyre minden nőnek szüksége van. Reméljük, hogy sok olvasónknak ad erőt, hogy ne csak elfogadják, de élvezzék is az évek múlását, ahogyan azt Helen Mirren is teszi.

Hozzászólások