Így lepd meg anyukádat vasárnap

Ha kihagynád a szokásos csoki-virág kombót válassz ezek közül!

2017/05/04

Nem tudod még, hogy mivel lepd meg anyukádat vasárnap? Reméljük te sem felejtetted el, hogy a hét utolsó napja az anyukák ünnepe! 

Május első vasárnapja -mint minden évben- anyák napja. Az édesanyák biztos minden évben örömmel várják ezt a napot, még ha nem is várnak el nagy ajándékot titkon mindegyikőjük vágyik egy kis figyelmességre. Ha nem szeretnéd neki a klasszikus csoki-virág kombót adni, akkor lepd meg valami különleges dologgal.

1. Készíts valamit saját kezűleg! Habár már nem vagy kisgyerek anyukád értékelni fogja az igyekezeted. Csinálhatsz családfát vagy fess meg egy vászontáskát valami egyedivel.

2. Ha a kezedet a szívedre teszed, hogy minek örülnél nagyon, akkor a pihenés is az elsők között jutna az eszedbe. Ezzel valószínűleg anyukád sincs másként. Úgyhogy irány a spa! Menjetek el egy közös wellnessezésre, és két kényeztető foglalkozás között szürcsöljetek koktélokat!

3. Vidd el anyukádat shoppingolni! Egyrészt már az együtt töltött idő is egy ajándék, másrészt az is hízeleg az anyai büszkeségnek, hogy már nem ő fizeti a ruházkodásodat, hanem fordítva. No meg mi fiatalítaná meg jobban a stílusát, mintha a saját lánya dobja fel pár trendi cuccal a ruhatárát?

4. Ajándékozd meg a kedvenc írójának a legújabb könyvével. Ha kortárs magyar szerzőről van szó, és elég elszánt vagy, akkor akár még egy dedikált példányt is összehozhatsz neki.

5. Vidd el szuper kávéházba, igyatok egy különleges lattet és reggelizzetek valami finomat.Nyugodt szívvel ajánljuk a New York Kávéházat, mely a világ legszebb kávéháza és Budapesten található! 

Hozzászólások