Így lett milliárdos Hajdú Péter

Több lábon áll a műsorvezető

2015/04/15

Hajdú Péter szemmel láthatóan luxus körülmények között él, vállalkozásai remekül mennek, sőt még családi élete is példaértékű. Hogyan jutott el idáig?

Mr. Frizbi már több mint éve dolgozik a médiában, de birodalma az utóbbi mintegy három évben vált igazán naggyá. Hajdú 2010-ben igazolt át a TV2-höz, és ott csinálta meg a szerencséjét. A Frizbi Entertainment Kft. először az Esti Frizbi című show-t gyártotta, majd egyre jobban terjeszkedett, és ma már az Aktív is a cég érdekeltségébe tartozik.

A fn24.hu szerint a film-, videó- és televíziós műsorgyártással foglalkozó Frizbi Entertainment Kft. igen dinamikusan növekszik, négy éve nettó 560 millió Ft volt az árbevétele, következő évben 762 millió, majd pedig 1 milliárd 60 ezer forint lett. 

Sarka Kata, Hajdú Péter
Az üzletben és a magánéletben is sikeresek

Nem panaszkodhatom, sok lábon állok. A cégem ügynökségként is működik, fő bevételünket ebből nyerjük. Aztán itt van az éttermünk és a Magyarország Szépe Kft., ahol Kulcsár Edinával világraszóló sikert értünk el. Vannak befektetéseim, a miskolci sörfesztivált is csinálom, és itt a tévéműsorom, a Frizbi is. A magánvagyoni helyzetemről nem szívesen beszélek. A cégem mérlegadatai nyilvánosak, az interneten megtekinthetők. Tavaly a cégnek egymilliárd forint volt a nettó árbevétele, és ez idén is meglesz” – mondta a Borsnak néhány hónapja Hajdú Péter.

Persze a cég bevétele nem egyenlő Hajdú magánvagyonával, ám a többi érdekeltsége is duzzasztja a pénztárcáját. Három további – szintén sikeres – vállalkozásban érdekelt, a Magyarország Szépe Kft-ben, a Septemberfest Kft-ben, valamint a DNH Invest vagyonkezelőben. Ezeken belül szervez feleségével, Sarka Katával együtt szépségversenyt és üzemeltet éttermet is.

Hozzászólások